reklama
Tez mi sie tak wydaje, ze to tak jednorazowo bylo, na szczescie i chyba jutro wyjde jednak, bo dzisiaj nospe musze brac i ppd kontrola jeszcze musze byc, przez ten wczorajszy skurcz. Na szczescie szyjka jest ok, jak to lekarz powiedzial jest zamknieta i tak dluga ze az zakrecona
Nikusia82
Fanka BB :)
Ewula- no on nas traktuje jak swoje dzieci, dosłownie. Jak dwa tyg temu byliśmy u niego w Klinice na badaniach to mimo iż wizyty nie mieliśmy, podszedł do nas jak sobie siedzieliśmy (w poczekalni, w naszej Klinice to wygląda jak salon w domu, bo sofy skórzane stoliki szklane tV na całą ścianę taka domowa poczekalnia ) Zapytał co słychać jak się czujemy itd. No babki co czekały w szoku ale no takie mamy relacje.
Nie raz kiedy dzwoniłam, że coś się dzieje nawet jak nie miał pacjentek to przyjeżdżał specjalnie dla nas do Kliniki i to w godz. które nam pasowały zawsze ale to zawsze padało pytanie czy nam o tej i o tej pasuje? TAKŻE LEKARZ ANIOŁ :-)
Mamy do niego ogromne zaufanie, zawsze sobie pogadamy jeszcze tak po wizytowo, na luzaka o tzw dupie marynie... Wierzę, że na tego lekarza czekałam te 3 lata
Koreczek - &&&&&&& ZA Twoje jutrzejsze wyjście U nas też szyjka długa zamknięta aż miło słuchać.
Alesia - no uśmiałam się ale taka prawda no sraczka to sraczka i już
Monisia - zazdroszczę aktywności...serio...ja mam nakaz leżenia, co oczywiście średnio mi już dziś wychodzi... A chętnie bym popływała...oj tak...tyle, że ja znowu się boję że jakaś infekcja mi się przyplącze...ehhh Zostaje sprzątanie ale to też na razie zabronione...i widzisz,,, jak nie urok to sraczka...No znowu sraczka
Nie raz kiedy dzwoniłam, że coś się dzieje nawet jak nie miał pacjentek to przyjeżdżał specjalnie dla nas do Kliniki i to w godz. które nam pasowały zawsze ale to zawsze padało pytanie czy nam o tej i o tej pasuje? TAKŻE LEKARZ ANIOŁ :-)
Mamy do niego ogromne zaufanie, zawsze sobie pogadamy jeszcze tak po wizytowo, na luzaka o tzw dupie marynie... Wierzę, że na tego lekarza czekałam te 3 lata
Koreczek - &&&&&&& ZA Twoje jutrzejsze wyjście U nas też szyjka długa zamknięta aż miło słuchać.
Alesia - no uśmiałam się ale taka prawda no sraczka to sraczka i już
Monisia - zazdroszczę aktywności...serio...ja mam nakaz leżenia, co oczywiście średnio mi już dziś wychodzi... A chętnie bym popływała...oj tak...tyle, że ja znowu się boję że jakaś infekcja mi się przyplącze...ehhh Zostaje sprzątanie ale to też na razie zabronione...i widzisz,,, jak nie urok to sraczka...No znowu sraczka
mamusia synka
i córeczki
zrobiłam blaszke ciasta o takiego ciasto śliwkowe z rodzynkami... - mniam....mniam... - bloog.pl
tylko zamiast sliwek dałam powidla śliwkowe, ktore niedawno zrobiliśmy i mowię Wam jaka pychaaaaaa :-) chłopaki poszli na plac zabaw a ja zaraz spadam sie kapac :-)
tylko zamiast sliwek dałam powidla śliwkowe, ktore niedawno zrobiliśmy i mowię Wam jaka pychaaaaaa :-) chłopaki poszli na plac zabaw a ja zaraz spadam sie kapac :-)
mlodamama21
nikusiu prosze podaj mi dane do wpłaty bo nie wiem gdzie mi sie zapodziały! bardzo przepraszam, że zapomniałam o tym...
mlodamama21
mamusiu.. ślina mi kapie
mamusia synka
i córeczki
młodamamo rzucam Ci kawałek!!!!!
Ale nam dziś dzieci dały popalić:/ Uff... Dobrze, że już zasypiają.
W ramach odstresowania zrobiłam kulki kukurydziane na szybko
Jak Wam zostało trochę mleka w proszku z bloku to polecam
BaBy w kuchni: Szyszki z płatków kukurydzianych
W ramach odstresowania zrobiłam kulki kukurydziane na szybko
Jak Wam zostało trochę mleka w proszku z bloku to polecam
BaBy w kuchni: Szyszki z płatków kukurydzianych
AnetaNorwegia
Ewa moj ostatnio robil takie ale z prazonego ryzu i z gorzka czekolada. Zjadlam wiecej niz on
reklama
WItam wieczornie.
Wszystkim z dolegliwościami życzę zdrówka, sił i samych dobrych wieści.
Ja intensywną miłam niedziele śniadanie kościół, obiad wyjazd na spacer do lasu wracamy a tu ktoś dzwoni do męża i się okazało że są kupcy na mój samochodzik no i tak przed chwilą sprzedaliśmy i teraz jestem bez. Troche mi go szkoda i boje się szukania czegoś nowego, no ale on był bez klimy a z maluszkiem w lato po mieście się przemieszczać bez ochłodzenia choć na chwilkę zanim wsiądziemy po tegorocznym lecie to sobie nie wyobrażam.
Pozdrawiam was i życzę wam dobrej spokojnej nocki.
Wszystkim z dolegliwościami życzę zdrówka, sił i samych dobrych wieści.
Ja intensywną miłam niedziele śniadanie kościół, obiad wyjazd na spacer do lasu wracamy a tu ktoś dzwoni do męża i się okazało że są kupcy na mój samochodzik no i tak przed chwilą sprzedaliśmy i teraz jestem bez. Troche mi go szkoda i boje się szukania czegoś nowego, no ale on był bez klimy a z maluszkiem w lato po mieście się przemieszczać bez ochłodzenia choć na chwilkę zanim wsiądziemy po tegorocznym lecie to sobie nie wyobrażam.
Pozdrawiam was i życzę wam dobrej spokojnej nocki.
Podziel się: