reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

secreto jestem u siostry,wielkie sprzatanie,wlochate dywany pierzemy recznie,ale ja sie troche oszczedzam.

babygg gratuluje:-)

arania koniecznie zrobie,bo tak strasznie wam zazdroszcze i od razu sprawdze czy wszystko ok. Bo tutaj nie ratuja ciazy do 3mca. sknery!!!

Rano wstaje to juz brzuszek mam..wow:-) Cycki mi malo nie odpadna,tak mnie bola....

Tak dodam......moja tesciowa jak uslyszala ze jestem w ciazy,malo sie nie rozplakala,bo maja dwoch wnukow...a wkoncu chce zostac babcia,a nie zona dziadka...hahahha:-D

reklama
Witam was wszystkie :-)

mouse23 gratuluje udanego slubu!!! Wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich Marzen!! Ja tez mialam slub 2 lata po zaręczynach w sumie u nas wszystko w odstepach 2letnich: zaręczyny po 2 latach znajomości, slub 2 lata po zaręczynach i ciaza w 2 rocznice slubu :tak:

arania widze, ze napisałaś ze jestes z okolic Kocmyrzowa :tak: tuz to rzut beretem od mnie :-D
Ja mieszkam wies przed Kocmyrzowem;-)
A jeśli chodzi o badanie dopochwowe to z tego co ja wiem ono niczemu nie zagraza, wiec nie musisz się martwic!!!

Kruszka odpoczywaj duzo i zobaczysz Bedzie wszystko dobrze!!!

Sekreto zrobilas mi ochote na zupe pomidorowa, chyba tez sobie zrobie hehe

Farfalla na pewno oswiaczy ci się w najbardziej nieoczekiwanym momencie. Oni tak zawsze maja. Wlasnie przypomniala mi się historia mojej dobrej koleżanki. Była już pewna ze pierścionek bedize i wogole i jak byli na wspolnym wyjezdzie to nie chcacy zobaczyla pudelko i pierścionek. Tak wiec codziennie jak wychodzili to się szykowala, stroila… był wieczor przy kolacji przy swiecach, było wyjscie na romantyczny spacer a pierścionka nie ma. A tu nagle pewnego ranka (ona już zwątpiła) wiec nie uczesana, niewymalowana siedzi przy sniadaniu a on wyciąga pierścionek hehe
:tak:

mamusia synka wspolczuje ci tych mdłości!!!

marcia30 nie martw się o to czy chudniesz czy tyjesz, będzie na to czas po ciazy!!! Mi waga na razie stoi, no ale zobaczymy jak to dalej pojdzie, ale jestem raczej pewna ze pojdzie w gore nie w dol! :baffled:

kojotek911 wszystko będzie dobrze!!! Musisz tylko duzo odpoczywac!!

Babygg gratuluje, pewnie teraz dopinasz wszystko na ostatni guzik :tak:

Nikusia82 mnie ogolnie tez meczy bol glowy i to od niedzieli w sumie już. A miezylas sobie cisnienie? Bo u mnie wyszlo ze mam wyższe niż powinnam i pewnie dla tego mnie tak bardzo bolalo, teraz troche mniej bo się przestalam denerwowac i od wczoraj odpoczywam może za niedlugo calkiem przestanie :tak: I jeśli chodzi o zarzywanie czego kolwiek to nam wolno tylko paracetamol i nospe (pytalam wczoraj)
Jeśli cie ciagnie to dobrze :tak:to znaczy ze ci macica się rozciąga ;-)

U nas dzis jest taki upal, ze normalnie sie zyc nie da. Mialam dzis zaczac pisac prace magisterska ale kompletnie nie mam sili, moze po wieczor sie uda cos napisac :baffled:

Milego dnia wszystkim!!! :-)

moniqa no widzisz z moim szczesciem tez nie, chlopaki co rusz cos wygrywaja, np Julek dzis loda a ja ciagle nic :no: klocki lego jakies kupimy za te pieniazki na maly zestaw bedzie :-)

zezarłam 2 miski leczo :crazy:

ja teraz w sobote wychodzilam za maz,ledwo wytrzymalam w tym upale ale i tak byl to najwspanialszy dzien w moim zyciu:-):-):-) teraz to bym tylko zmienila sukienke na inna,luzniejsza w tali:-)

Mouse, gratulacje! I najlepszego na nowej drodze życia! :) Kurcze, gapa ze mnie i przeoczyłam tego newsa!
Przecierasz szlaki ;) Hmm.. zaintrygowałaś mnie tą sukienką. Ja mam dopasowaną pod piersiami i puszczoną luźno do kolan. Pani, która sprzedawała, mówiła że to typowa "merlinka" ;)

Odnośnie piersi - nie wiem, jak u Was, ale ja mam giganty ;) Zawsze miałam duży biust, ale teraz to już przesada ;)

Babygg ja miałam cichą nadzieję, że teraz będę mieć jakikolwiek biust :-p Niestety brzuch już mam większy od "piersi" :-(

babygg gratuluje:-)ja na slubie czulam sie dosyc dobrze,ale oczywiscie juz rozmyslalam jak tu schowac woreczki pod sukienke:D nawet mi sie snilo jak wymiotuje przy oltarzu.trzymam kciuki za pogode,zeby nie bylo za goraco:-)
violet jak masz taka mozliwosc to nawet sie nie zastanawiaj:-)

a powie mi ktos o co chodzi z ta mewa? podszywa sie pod kogos,czy wymysliła wszysko? dawno was nie czytalam i nie jestem w temacie:-)
nikusia biedna jestes z tymi bolami:-(ez czekam na zmiane pogody bo zyc sie nie da...
ja kawki nie moge,chyba juz przed testem nie bylam w stanie jej sie napic,a tak lubilam kawke,mozna powiedziec ze nawet bylam uzalezniona,musialam wypic 5-6 dziennie.
mamusia synka ale masz szcczescie:-)

a my w jednej kopercie mielismy lotka i kilka zdrapek.w zdrapkach bylo 105 zl.a wczoraj bylismy w miescie i mowie do mojego sprawdzmy tego lotka,a tam 4 .232 zl:D
smialismy sie ze moglismy poprosic w zaproszeniach o totka moze bysmy byli milionerami:) a tak prosilismy o winko zamias kwiatkow wiec zostaniemy pijokami:D ale to w przyszlym roku:D

reklama
monisia to teraz o 2 szkrabow trzeba sie postarac:-)
babygg u mnie biust troszke sie powiekszyl,zawsze mialam duzy i mam nadzieje ze duzo nie urosnie....choc w to watpie:-)

Do góry