reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

secreto jestem u siostry,wielkie sprzatanie,wlochate dywany pierzemy recznie,ale ja sie troche oszczedzam.

babygg gratuluje:-)

arania koniecznie zrobie,bo tak strasznie wam zazdroszcze i od razu sprawdze czy wszystko ok. Bo tutaj nie ratuja ciazy do 3mca. sknery!!!

Rano wstaje to juz brzuszek mam..wow:-) Cycki mi malo nie odpadna,tak mnie bola....

Tak dodam......moja tesciowa jak uslyszala ze jestem w ciazy,malo sie nie rozplakala,bo maja dwoch wnukow...a wkoncu chce zostac babcia,a nie zona dziadka...hahahha:-D

reklama
Witam was wszystkie :-)

mouse23 gratuluje udanego slubu!!! Wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich Marzen!! Ja tez mialam slub 2 lata po zaręczynach w sumie u nas wszystko w odstepach 2letnich: zaręczyny po 2 latach znajomości, slub 2 lata po zaręczynach i ciaza w 2 rocznice slubu :tak:

arania widze, ze napisałaś ze jestes z okolic Kocmyrzowa :tak: tuz to rzut beretem od mnie :-D
Ja mieszkam wies przed Kocmyrzowem;-)
A jeśli chodzi o badanie dopochwowe to z tego co ja wiem ono niczemu nie zagraza, wiec nie musisz się martwic!!!

Kruszka odpoczywaj duzo i zobaczysz Bedzie wszystko dobrze!!!

Sekreto zrobilas mi ochote na zupe pomidorowa, chyba tez sobie zrobie hehe

Farfalla na pewno oswiaczy ci się w najbardziej nieoczekiwanym momencie. Oni tak zawsze maja. Wlasnie przypomniala mi się historia mojej dobrej koleżanki. Była już pewna ze pierścionek bedize i wogole i jak byli na wspolnym wyjezdzie to nie chcacy zobaczyla pudelko i pierścionek. Tak wiec codziennie jak wychodzili to się szykowala, stroila… był wieczor przy kolacji przy swiecach, było wyjscie na romantyczny spacer a pierścionka nie ma. A tu nagle pewnego ranka (ona już zwątpiła) wiec nie uczesana, niewymalowana siedzi przy sniadaniu a on wyciąga pierścionek hehe
:tak:

mamusia synka wspolczuje ci tych mdłości!!!

marcia30 nie martw się o to czy chudniesz czy tyjesz, będzie na to czas po ciazy!!! Mi waga na razie stoi, no ale zobaczymy jak to dalej pojdzie, ale jestem raczej pewna ze pojdzie w gore nie w dol! :baffled:

kojotek911 wszystko będzie dobrze!!! Musisz tylko duzo odpoczywac!!

Babygg gratuluje, pewnie teraz dopinasz wszystko na ostatni guzik :tak:

Nikusia82 mnie ogolnie tez meczy bol glowy i to od niedzieli w sumie już. A miezylas sobie cisnienie? Bo u mnie wyszlo ze mam wyższe niż powinnam i pewnie dla tego mnie tak bardzo bolalo, teraz troche mniej bo się przestalam denerwowac i od wczoraj odpoczywam może za niedlugo calkiem przestanie :tak: I jeśli chodzi o zarzywanie czego kolwiek to nam wolno tylko paracetamol i nospe (pytalam wczoraj)
Jeśli cie ciagnie to dobrze :tak:to znaczy ze ci macica się rozciąga ;-)

U nas dzis jest taki upal, ze normalnie sie zyc nie da. Mialam dzis zaczac pisac prace magisterska ale kompletnie nie mam sili, moze po wieczor sie uda cos napisac :baffled:

Milego dnia wszystkim!!! :-)

moniqa no widzisz z moim szczesciem tez nie, chlopaki co rusz cos wygrywaja, np Julek dzis loda a ja ciagle nic :no: klocki lego jakies kupimy za te pieniazki na maly zestaw bedzie :-)

zezarłam 2 miski leczo :crazy:

ja teraz w sobote wychodzilam za maz,ledwo wytrzymalam w tym upale ale i tak byl to najwspanialszy dzien w moim zyciu:-):-):-) teraz to bym tylko zmienila sukienke na inna,luzniejsza w tali:-)

Mouse, gratulacje! I najlepszego na nowej drodze życia! :) Kurcze, gapa ze mnie i przeoczyłam tego newsa!
Przecierasz szlaki ;) Hmm.. zaintrygowałaś mnie tą sukienką. Ja mam dopasowaną pod piersiami i puszczoną luźno do kolan. Pani, która sprzedawała, mówiła że to typowa "merlinka" ;)

Odnośnie piersi - nie wiem, jak u Was, ale ja mam giganty ;) Zawsze miałam duży biust, ale teraz to już przesada ;)

Babygg ja miałam cichą nadzieję, że teraz będę mieć jakikolwiek biust :-p Niestety brzuch już mam większy od "piersi" :-(

babygg gratuluje:-)ja na slubie czulam sie dosyc dobrze,ale oczywiscie juz rozmyslalam jak tu schowac woreczki pod sukienke:D nawet mi sie snilo jak wymiotuje przy oltarzu.trzymam kciuki za pogode,zeby nie bylo za goraco:-)
violet jak masz taka mozliwosc to nawet sie nie zastanawiaj:-)

a powie mi ktos o co chodzi z ta mewa? podszywa sie pod kogos,czy wymysliła wszysko? dawno was nie czytalam i nie jestem w temacie:-)
nikusia biedna jestes z tymi bolami:-(ez czekam na zmiane pogody bo zyc sie nie da...
ja kawki nie moge,chyba juz przed testem nie bylam w stanie jej sie napic,a tak lubilam kawke,mozna powiedziec ze nawet bylam uzalezniona,musialam wypic 5-6 dziennie.
mamusia synka ale masz szcczescie:-)

a my w jednej kopercie mielismy lotka i kilka zdrapek.w zdrapkach bylo 105 zl.a wczoraj bylismy w miescie i mowie do mojego sprawdzmy tego lotka,a tam 4 .232 zl:D
smialismy sie ze moglismy poprosic w zaproszeniach o totka moze bysmy byli milionerami:) a tak prosilismy o winko zamias kwiatkow wiec zostaniemy pijokami:D ale to w przyszlym roku:D

reklama
monisia to teraz o 2 szkrabow trzeba sie postarac:-)
babygg u mnie biust troszke sie powiekszyl,zawsze mialam duzy i mam nadzieje ze duzo nie urosnie....choc w to watpie:-)

Do góry