Witam was wszystkie :-)
mouse23 gratuluje udanego slubu!!! Wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich Marzen!! Ja tez mialam slub 2 lata po zaręczynach w sumie u nas wszystko w odstepach 2letnich: zaręczyny po 2 latach znajomości, slub 2 lata po zaręczynach i ciaza w 2 rocznice slubu
arania widze, ze napisałaś ze jestes z okolic Kocmyrzowa
tuz to rzut beretem od mnie
Ja mieszkam wies przed Kocmyrzowem;-)
A jeśli chodzi o badanie dopochwowe to z tego co ja wiem ono niczemu nie zagraza, wiec nie musisz się martwic!!!
Kruszka odpoczywaj duzo i zobaczysz Bedzie wszystko dobrze!!!
Sekreto zrobilas mi ochote na zupe pomidorowa, chyba tez sobie zrobie hehe
Farfalla na pewno oswiaczy ci się w najbardziej nieoczekiwanym momencie. Oni tak zawsze maja. Wlasnie przypomniala mi się historia mojej dobrej koleżanki. Była już pewna ze pierścionek bedize i wogole i jak byli na wspolnym wyjezdzie to nie chcacy zobaczyla pudelko i pierścionek. Tak wiec codziennie jak wychodzili to się szykowala, stroila… był wieczor przy kolacji przy swiecach, było wyjscie na romantyczny spacer a pierścionka nie ma. A tu nagle pewnego ranka (ona już zwątpiła) wiec nie uczesana, niewymalowana siedzi przy sniadaniu a on wyciąga pierścionek hehe
mamusia synka wspolczuje ci tych mdłości!!!
marcia30 nie martw się o to czy chudniesz czy tyjesz, będzie na to czas po ciazy!!! Mi waga na razie stoi, no ale zobaczymy jak to dalej pojdzie, ale jestem raczej pewna ze pojdzie w gore nie w dol!
kojotek911 wszystko będzie dobrze!!! Musisz tylko duzo odpoczywac!!
Babygg gratuluje, pewnie teraz dopinasz wszystko na ostatni guzik
Nikusia82 mnie ogolnie tez meczy bol glowy i to od niedzieli w sumie już. A miezylas sobie cisnienie? Bo u mnie wyszlo ze mam wyższe niż powinnam i pewnie dla tego mnie tak bardzo bolalo, teraz troche mniej bo się przestalam denerwowac i od wczoraj odpoczywam może za niedlugo calkiem przestanie
I jeśli chodzi o zarzywanie czego kolwiek to nam wolno tylko paracetamol i nospe (pytalam wczoraj)
Jeśli cie ciagnie to dobrze
to znaczy ze ci macica się rozciąga ;-)
U nas dzis jest taki upal, ze normalnie sie zyc nie da. Mialam dzis zaczac pisac prace magisterska ale kompletnie nie mam sili, moze po wieczor sie uda cos napisac
Milego dnia wszystkim!!! :-)