reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mamusia synka, Moniqaa - chętnie się podzielę. Oddam w dobre ręce 2-3 rozmiary ;)

Mouse, mam nadzieję, że ukropu nie będzie :) My też napisaliśmy, żeby było wino zamiast kwiatów, bo ja "kichawiec" jestem. I ja i synek mamy alergię.

reklama
Hej Dziewczyny

Melduję się po urlopie, wróciłam trochę wcześniej, bo nam się już nudziło. Teraz muszę odgruzować masę prania i ogarnąć sprzedaż na Allegro.
Poczytam później co tam u Was... widzę, że wątków trochę dotarło.
Będę może wieczorem jak nie to jutro. Trzymajcie się. Mam nadzieję, że o nas nie zapomniałyście ?? :):-)

jej nie było mnie chwile i czytania na 20 minut było xD
nie wiem co komu miałam pisać:D ale z zapamiętaniem imion i nazw i dat zawsze mam problem:rofl2:

ja też chce by piersi choć troche urosly.. przynajmniej na okres ciąży sobie pomacać wieksze i zobaczyć jak to jest:D

koktajl bananowy.. jedyne co rano mi przyszło do głowy:) pycha!
u nas tak sucho że drzewa zrzucają liście! a podlewam codziennie...
Córcia mi śpi i ja też zasnęłam na 10 min przez ten czas krupnik mi wykipił:szok:
Ja dziś na obiad krupnik a na 2gie ryba w ziołach..
Wczoraj miałam zupę tajską mniaaaaaam!
Nie wiem czy tylko mnie ale przez ten upał plus wychodzące zęby (5tki )u mojej córki (zasypia po23) i ciążę to libido spadło mi prawie do 0:sorry2:

Gratuluję ślubów tych co były i będą!!!

Monisia0605 ja bede mieszkac w krzysztoforzycach, to tez blisko dojazdowa, codziennie jezdze tamtendy na budowe:):):)

Mamusia synka nic tylko na spacery chodzić jak pieniazki na lawce leza;) ja wczoraj po usg znalazlam az 10 gr;)

Moniqaa
u mnie od piersi wlasnie sie zaczelo, generalnie jestem z tych co sie mowi ze plecy z tylu plecy z przodu;) a teraz mam piersiatka;) jeszcze nie jakies duze ale juz musze kupic nowe staniki:):):) choc przez jakis czas biuscik bede miec;) bo podobno po ciazy znika;)

Nikusia82
mnie tez mecza bóle głowy od soboty praktycznie caly czas mnie boli... Ale mnie apap nie pomaga:(

mamusia synka- mój mąż też jest ode mnie rok młodszy ;-) ale nie odczuwam tej różnicy. Z resztą jak to mawiają...faceci rozwijają się do 8 roku zycia a potem już tylko rosną;-)więc co za różnica ile mają lat ;-);-)

Nikusia- mój lekarz mówi,że taki ból brzucha to norma, bo macica i więzadła się rozciągają. Do lekarza trzeba się zgłosić jeśli ból będzie bardzo ostry.

Jolcia_ Krzysztoforzyce oczywiscie znam :-) z tamtad polowa mojej rodziny pochodzi. Moj chrzestny mieszka na samym koncu krzysztoforzyc, jak juz droga zamienia sie w taka polna hehe Bedziesz mieszkac w tych nowych domkach szeregowych?

Mrowkaa rozwalilas mnie tym tekstem, ze mezczyzni po 8 roku juz tylko rosna :-D

Jesli chodzi o libido, to u nas tez kiepsko, ale mam nadzieje, ze od 2 trymestru sie poprawi :tak:

Ostatnia edycja:
Czytałam Was z pól godziny
My po ślubie 7 lat, znamy się 15, a jesteśmy razem 11 lat:-D
Dziś na obiadek były ruskie ze śmietanką i cebulką, mała zje omleta, bo nie lubi pierogów:szok:
Oj mój maż mega nie pocieszony, bo o sexie to możne na razie pomarzyć;-) Mi biust tez urósł, albo zjędrniał, bo staników jeszcze nie zmieniałam.
Celina mi dłużej śpi, idzie spać normalnie, ale wstaje nie o 6:30 a ao 7:30 i rano muszę jej prysznic robić bo się lepi:-( Mamy dość upałów

reklama
Do góry