Wczoraj po akcji szpitalnej naszej koleżanki kupowałam rzeczy z listy aptecznej właśnie – podkłady, smoczek, butelka, witaminy i cała cała reszta – to o czym na wątku zakupowym było – (ja nic nie miałam stąd te 30 produktów
Munius wyszło) i koło 1 w nocy już zadowolona dodałam 2 produkty jeszcze i co d...a wszystko wcięło. W historię wchodziłam ale nic to nie dało. Dobrze, że sobie odhaczałam w swoim notatniku co zamówiłam z tej listy więc dzisiaj wieczorkiem odtworzę. Taka wściekła siedziałam a moja córka. Która mi towarzyszyła ( tak tak nocny marek weekendowy z niej – teraz jeszcze śpi) podeszła do mnie i mówi, żebym się nie denerwowała , że wszystko będzie dobrze. Kochana moja – objęła mnie i całowała , żeby się nie denerwować. Wczoraj też ale przed ta akcją zamówiłam pościel do łóżeczka.
Ala i As - pościel 7el ŻYRAFKA 90x120 (3844220154) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Z mężem stwierdziliśmy, że nie chcemy zwierzaczkowych nowych pościeli – jakieś mam po córci – w owieczki i misie - a teraz kupiliśmy taką.
Musius – super, że udało się uratować ubranka!! A tam objechana – mój m pracował tam a ja na wychowawczym byłam z córką z nim razem.
Alesia – wczoraj weszłam na tą stronę „sroka radzi „ i wyszło , że Huggins zielone najlepsze chusteczki nawilżane
Aneta – moja też jak się urodziła tak wyglądała i do 1 roku życia takie włoski miała jak Twoja – potem się ruszyło – teraz ma gęste , grube włoski – po mamuni
Masiosia – siły Ci życzę na najbliższy czas naukowy
Mamusia synka – zdrówka dla Kurczaka Waszego !! Moja tez w nocy przyłazi i w środek się pakuje
Moja córa dorwała wczoraj naszą tabelkę z danymi ( ja wydrukowałam sobie) i przy pozycji
Babygg mówi „ wszyscy mają wpisane dziewczynka albo chłopiec a tutaj u Pani jest syn ) – właściwie rację miała
( Agnis pewnie też nie zauważyła) w całej tabeli a jest nas trochę co chłopaków mieć będziemy tylko u
Babygg jest syn a u innych chłopcy. Dalej czyta i mówi „ o dziewczynka Zuzanna będzie” – pozycja
Mamusia synka – mówię Jej, że będzie Zuzanka a Pani już ma Julka ( u nas cały czas czekamy na Jej decyzję czy zgadza się na imię Julek dla braciszka) no i zaśmiała się i mówi, że może być i u nas Julek.
Kainkas – ja muszę kupić bo nie wiem kiedy zacznę rodzić a męża mam pracującego na południu a my z Mazur jesteśmy więc zanim on do mnie dojedzie w razie w – to wolę być przygotowana.