reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Dziewczyny ratunku cały wieczór siedziałam i zbierałam w koszyku Gemini produkty - nazbierałam z 30 produktów bo jeszcze nic nie kupiłam i mi przed chwilą wszystko zjadła - chyba się załamię - POMOCY!!!!

reklama
Susi skad ja to znam.... Jedynie chyba allegro zapamietuje to co w koszyku. Bo nawet jak wylacze lapka to na drugi dzien mam wszystko :tak:
Chyba nie da sie tego przywrocic :( trzeba od nowa
Moze pootwieraj sobie w nowych kartach wszystko i jak juz znajdziesz to co chcesz to wtedy do koszyka?

Aneta - niezłe to zdjęcie ze szpitala :-) Niezły łysolek, ale za to potem pewnie włpski jej wystrzelą :tak: Dzięki za linki, ponaciągam siorkę :-D Kiedyś dawałaś 2x link do takiej stronki AliExpress, jak ja mam przelew u nich zrobić, jak mam w PLN, orientujesz się może, bo ja to ciemna w takich sprawach jestem, a chcę parę drobiazgów u nich kupić :zawstydzona/y:
Susi - potraktuj to jako znak, że za dużo rzeczy nakupowałaś i możesz połowę z nich "ominąć" :-D

Secreto mam nadzieje, ze jest dalej 2w1...ze odpoczywa... I donosi....
U mnie polnoc. ... ja wykonczona a spac nie moge.....
Jak tam remoncik?

Doczytalam Was niedawno..... I oczywiscie polo we zaponnialam....

Przede wszystkim chcialam Wam podziekowalac za zyczenia Julkowe :)

I za trzymanie kciukow.....

Co do rozstepow to chyba Mrowce wyszly kolo blizny po wyrostku... moja historia w 1wszej ciazy tak samo sie zaczela.... znajde staee zdjecia to ookaze jaka byla koncowka.... dla milosnikow mocnych wrazen. Lepiej nie ogladac.....
Teraz narazie nic nie widze.....
Lena ma czkawke.... wogole opadl mi brzuchol... w ciagu 3 dni.. :/ moze Lena sie obrocila?!?!

Duzo zdrowka Wam Zycze I Waszym dzieciakom... Anieli, Julkowi I Frankowi.....

Od pon wracam do szkoly :/ znowu sie zacznie....17 tyg.... boje sie moich nieobecnosci, po ilu dniach wroce.... musze jak najszybciej bo tu ich nie interesuje nic.....

Aneta super zdjecie ze szpitala.... mam prosbe zwolnijcie z wpisami heh...bo ja b chce sie udzielac ale twz b chce Was czytac a to ciezkie Bo jak ja wstaje yo u Was jest popoludniu I mam mnostwo do nadrabiania.......

;)

Milej niedzieli I udanej imprezki dla Celinki ;)

Dzien dobry! To ja sie melduje jako trzecia...

jakos strasznie zle mi sie spalo, wszystko mnie bolalo, wieczorem brzuch mi sie spinal i mialam wrazenie ze jakos w nocy tez jak lezalam na plecach, jak sie polozylam na boku bo bylo znosnie, do tego wstawalam siku chyba milion razy ....

jak bede dala rady to moze dzisiaj do liroya sie przejedziemy bo chcem dywanik kupic do malego do pokoju.

u mnie dzisiaj chyba na liczniku pozostalych dni do porodu 59 a niedawno byla studniowka...

milego dnia !

Hej dziewczyny:tak:

Pisałam z rana do Marty bo już wiem że tam rano to pospać nie dadzą:-D Nadal Martuś w dwupaku:tak: Oby tak zostało:tak:

Marta napisała, że od rana jej mała się rusza więc ok. Trochę jej cieknie ale nie wie czy to śluz od zapalenia bo po wymazie coś jej dopochwowego zapisali na noc.
Potem napisała że będą jej dziś robić badanie CRP i jakieś inne dodatkowe na zapalenie pochwy. Będą też jej dawać DEXAWEN. Kroplówek na razie już nie ma tylko DUPHASTON i MAGNEZY (
chyba w tabletkach jak się domyślam, bo mi pamiętam po kroplówkach też tylko w tabletkach dawali).

Sprawdziłam co to za badanie. Dla zainteresowanych :

Krew pobrana do badania CRP służy do określenia stężenia białka C-reaktywnego (CRP). Jego oznaczenie jest konieczne u osób z podejrzeniem infekcji oraz w przypadku zaburzeń w obrębie układu naczyniowego. Dodatkowo jego kontrola jest niezbędna przy leczeniu niektórych chorób nowotworowych.

A ja od rana wstałam na takim głodzie że szok.... :szok: i od wczoraj mam chęć na nabiał. Więc jogurty, mleko, biały ser pochłaniam po prostu:szok:

Ps.jak będę coś jeszcze wiedzieć oczywiście napiszę co byście się nie martwiły za dużo :tak:

Mam 80% na pasku, w szkole to już 4 :-D więc nie jest źle :-D

Ostatnia edycja:
hej

Wyspałam sie ale Julian chory na milion procent, wczesnie poszedł spać, w nocy budził sie 5 razy na picie taki rozpalony ale w nocy nie kaszlał........no to chyba kilka dni bedziemy siedziec razem w domku........

U nas całą noc taka wichura byla i lało, ze szok :-( ale chyba wole to niz minus 20 mrozu.......

Lece na śniadanko!
Agnis ja tez mam faze na nabiał i ide sobie budyń ugotowac, chlopaczyny jeszcze spia to zjem przed Nimi a oni i tak nie jedza takich rzeczy.....

Budyń czekoladowy podano, ktoś chetny?????

Ostatnia edycja:
reklama
Kolejne info:

podłączyli jej kolejną jednak kroplówkę z magnezem i znów ma liczyć ruchy małej...

Na facebooku "czarnyloczek" napisała tak: "Niesty jesli dochodzi do infekcji i CRP jest podwyzszone to przy plynacych wodach zagraza to bobo i wtedy robia cc. Wiec oby zwalczyli infekcje!"

Oby tak nie było :no:

Do góry