reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Ja tez z faza na nabial,ale wyczytalam ze naszym maluszka kosci twardnieja i jest wieksze zapotrzebowanie na wapn. Jak ja nie jadam jogurtow( po ciazy z Celina nie znosze) tak teraz po 3-4 dziennie.
Super ze u Mlodejmamy oki,jak najdluzej niech wytrzyma.

czesc

aneta- 30 par butów dla rocznego dziecka???wariatka jesteś;-) mój by mnie z domu wyrzucil, z resztą ja raczej oszczędna jestem i każdą złotówkę oglądam kilka razy zanim wydam:)

Ewa-dziękuję:) fajnie z tymi planami na cały tydzień. My kiedys próbowaliśmy a potem i tak jakieś zmiany były:szok: zdrówka dla dzieciaczków

Muniuś- dobrze ze plamki zeszły, fajnie ze Ty bez kredytu w sumie bo taki kredyt to nie kredyt:) ja czynszu placę teraz ze śmieciami (50 zł za 3 os) 320 zł no i wiadomo do tego prąd...

susi- coś Ty tam nazbierala w tym koszyku-no i szkoda ze uciekło...ja to tylko emolium, fridę, bephanten i wkładki kupiłam. ze spirytusem czy witaminami czekam- zobaczymy co w szpitalu powiedzą i małż kupi

a Koreczek się odzywała?? nie widziałam, ale moglam przegapić

masiosia- dasz radę jakoś ze szkołą...choć domyslam sie ze bedzie ciezko

mamusiu- zdrówka dla Julka, a budyn...mniam...moja Hania to pierwsza wstaje zawsze i nas budzi....kiedyś pryszła o 6:30 i ja taka zaspana kazałam jej iść do swojego pokoju i spać ... i poszła....aż mąż się zdziwił moją reakcją... a ja tak na śpiocha zareagowałam, bo zazwyczaj to wlazi dio nas na przytulasy

Agnis- dzięki za info... a wiecie jak my robiłyłyśmy z kontaktami na kwietniowkach... każdy kto chciał wysyłał priva do moderatora z adresem mail i telefonem, a potem moderator całą listę wysyłal na maila. I kady miał wszystkie tel w razie W. Mam nadzieję, że u młodej mamy wszystko bedzei dobrze i doleży ilka tyg.

Munis pieklam normalnie w piekarniko w keksowce,ale nie wyszedl,caly do kosza poszedl.
Czytalam ze przeterminowane pieluszki moga podrazniac skore i powodowac alergie u maluszka.Wiec nie ryzykuje

hej Dziewczyny!

i ja się melduję z rana:-) jakąś ciężką miałam noc, głupoty mi się śniły, jak się obudziłam to serce waliło jak szalone.... zaraz idę robić ciasteczka owsiane z rodzynkami, tak mi się zachciało:-D

Dobrze że Marta dalej w dwupaku:tak: ja mam crp robione na każdą wizytę, bo u mnie leukocyty niemałe zawsze i ginek.właśnie zleca mi to crp. Mam nadzieję, że wszystkie dotrwamy co najmniej do 38 tygodnia!!

Miłego dnia, potem zajrzę:tak:

Kainkas nasz to w nocy przyłażi i pakuje sie w srodek :-)

Julek ma chyba nasilenie astmy bo juz zaczyna mieć duszności.....ide wyciagać inhalator bo nie ma na co czekac......

Przy infekcjach CRP bardzo szybko wzrasta ale miejmy nadzieje ze jakos leki zadzialaja i wytrzymaja jeszcze troche w dwupaku.

narobilyscie mi smaka na ten budyn chyba i ja pojde robic, ja ske martwie ze nie jem tyle nabialu ile potrzeba malemu bo nie lubie mleka, ani sera bialego jedyne to jogurty i ser zolty ale ile mozna tego jesc.

a mnie cis brzuch boli ale to raczej jelita bo brzuch jest miekki ale mam jakby kolke, maly sie usadowil z prawej strony jak sie ruszy to az mnie przeszywa...ja durna wczoraj przed spaniem jablko zjadlam i chyba tak mnie zbuzowalo..

reklama
Do góry