czesc
aneta- 30 par butów dla rocznego dziecka???wariatka jesteś;-) mój by mnie z domu wyrzucil, z resztą ja raczej oszczędna jestem i każdą złotówkę oglądam kilka razy zanim wydam
Ewa-dziękuję
fajnie z tymi planami na cały tydzień. My kiedys próbowaliśmy a potem i tak jakieś zmiany były
zdrówka dla dzieciaczków
Muniuś- dobrze ze plamki zeszły, fajnie ze Ty bez kredytu w sumie bo taki kredyt to nie kredyt
ja czynszu placę teraz ze śmieciami (50 zł za 3 os) 320 zł no i wiadomo do tego prąd...
susi- coś Ty tam nazbierala w tym koszyku-no i szkoda ze uciekło...ja to tylko emolium, fridę, bephanten i wkładki kupiłam. ze spirytusem czy witaminami czekam- zobaczymy co w szpitalu powiedzą i małż kupi
a Koreczek się odzywała?? nie widziałam, ale moglam przegapić
masiosia- dasz radę jakoś ze szkołą...choć domyslam sie ze bedzie ciezko
mamusiu- zdrówka dla Julka, a budyn...mniam...moja Hania to pierwsza wstaje zawsze i nas budzi....kiedyś pryszła o 6:30 i ja taka zaspana kazałam jej iść do swojego pokoju i spać ... i poszła....aż mąż się zdziwił moją reakcją... a ja tak na śpiocha zareagowałam, bo zazwyczaj to wlazi dio nas na przytulasy
Agnis- dzięki za info... a wiecie jak my robiłyłyśmy z kontaktami na kwietniowkach... każdy kto chciał wysyłał priva do moderatora z adresem mail i telefonem, a potem moderator całą listę wysyłal na maila. I kady miał wszystkie tel w razie W. Mam nadzieję, że u młodej mamy wszystko bedzei dobrze i doleży ilka tyg.