U mnie blogi spokoj. Chlopaki śpią. Ja trochę przygotowałam smakołyków i teraz siadam do roboty na lapku na chwilę, póki mam spokój.
Jej mam nadzieję, że z MlodąMamą będzie ok. Szkoda mi jej starszej córeczki, która pewnie przeżywa brak mamy.
Wczoraj kupiliśmy komodę, więc zaczynam pranie i układania.
Tata zrobił mi syrop z cebuli, więc pijemy z Tadziem, bo i on pokasłuje. Mam nadzieję, że nam przejdzie. Chce żeby przyszedł mróz i śnieg. Wymrozi te wirusy i bedzie spokój. A tak co chwilę coś.
Munis mieszkam koło kina Praha za katedrą praską.
Mamusiu synka,... mam nadzieje, że z Kurczakiem będzie lepiej, ja mam dosyć tych chorób. Jeszcze ta pogoda teraz taka dupna, a Tadzik ma nadmiar energii i co 15 minut wszystko go nudzi. Jutro jak nie będzie gorzej z jego kszlem to planuje pojechać na sale zabaw, niech spali trochę energii.
Ewa zdrowka dla Twoich, oby Aniela sie z tego wygrzebała.
Monisia... super zdjęcie córci.
Co do sesji ciążowej, to my przy Tadziu sobie zrobiliśmy, noworodkową też. Super pamiętka. POLECAM
My zakupów nie znosimy. Robimy raz w tygodniu + pieczywo o ile nie piekę sama. A tak jak sa jakieś promocje to zazwyczaj kupujemy więcej czegoś, żeby mieć spokój i oszczędzic. U mnie planuje mąż i on ma cenniki w głowie, więc ja tylko wpisuje na listę co się kończy i czego potrzeba.
Alesia, że Wam się chce na taki wiart gdzieś wychodzić.