reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Ja się dziś jakoś tak ciężko czuję, a z a 2 godziny goście przyjdą. Na szczęście mąż posprzątał, teraz zabrał młodą na spacer, w sumie na poszukiwanie wolontariuszy, bo Celinka chce serduszko. Na szczęście wczoraj miałam masę energii to porobiłam sałatkę i podszykowałam na dziś.
Lecę zmierzyć sobie ciśnienie i dalej dzialać

reklama
Munius nie wiem :( ja moja karta place za wszystko na kazdej stronce, na aliexpress tez :tak:

Mouse ja tam zakladam jak mi sie podoba :tak: nie wiem os kiedy sie nosi... Michelle zalozylam jak miala 2msc :)

Oby z modamama bylo ok :( :tak:

Moj wlasnie pojechal po swoich lobuzow :sorry:
Ciezki dzien bedzie :D

Muszę się ogarnąć i zaraz ruszamy na spacer .

susi, no ja też srokę analizowałąm i też mi wyszło że huggies albo jakieś na "t" z biedronki
mouse, my wcześniej mieliśmy czarną ścianę w kuchni pomalowaną tablicówką i też trzeba było trzy warstwy białej położyć, żeby kolor był jednolity

o to musze jakiś najmniej chemiczn chusteczki kupić do szpitala a potem płatki i woda...
Aneta- ja zaczełam zakładac buty Hani jak zaczeła chodzić....ale ja to nie stroiłam jej jak była mała- spioch, pajace, body i bawelniane sukieneczki- tak zeby było wygodnie i mi i jej...żadnych jeansów, sztywnych koszul- no bo jak w takim czymś leżeć...ale niektórzy ubieraja tak elegancko i wtedy buty pasują

Kainkas no ale to tez ponoc duzo zalezy od tego jaki styl maja rodzice :tak: ja nienawidze spioszkow itp :szok: mam pare sztuk pajacow na sam poczatek 50-56 a na 62 juz dresy, jeansy, koszule itd :tak:

Ostatnia edycja:
Secreto niektorzy lekarz robia cc dopiero jak pierwsze skurczyki sie pojawiam, kolezanka, ktora tak miała mówi ze to podobno lepiej bo organioz jest przygotowany i laktacja jest szybciej i macica sie lepiej obkurcza...ona miała położenie miednicowe......ja sie zdziwiłam bo u nas w szpitalu lekarze umawiaja sie z pacjentką jak jest 38tyg. skończone.....i ciachaja nie wazne czy sa skurcze czy nie ma...

Koreczek
mi tez ciężko.....ale musze sie zaczac troche ruszac a nie tylko leżec na kanapie bo do lata nie urodzę....

Chusteczki najmniej chemiczne sa Huggisy ale tylko jeden rodzaj i te Tutti ze Stonki, ktore kosztuja 9,99zł 3-pack :-)

Byłam na cmentarzu i w Lidlu bo jutro siedzę z chorutkiem w domu i nigdzie się nie ruszę.....

U mnie blogi spokoj. Chlopaki śpią. Ja trochę przygotowałam smakołyków i teraz siadam do roboty na lapku na chwilę, póki mam spokój.

Jej mam nadzieję, że z MlodąMamą będzie ok. Szkoda mi jej starszej córeczki, która pewnie przeżywa brak mamy.

Wczoraj kupiliśmy komodę, więc zaczynam pranie i układania.

Tata zrobił mi syrop z cebuli, więc pijemy z Tadziem, bo i on pokasłuje. Mam nadzieję, że nam przejdzie. Chce żeby przyszedł mróz i śnieg. Wymrozi te wirusy i bedzie spokój. A tak co chwilę coś.

Munis mieszkam koło kina Praha za katedrą praską.

Mamusiu synka,... mam nadzieje, że z Kurczakiem będzie lepiej, ja mam dosyć tych chorób. Jeszcze ta pogoda teraz taka dupna, a Tadzik ma nadmiar energii i co 15 minut wszystko go nudzi. Jutro jak nie będzie gorzej z jego kszlem to planuje pojechać na sale zabaw, niech spali trochę energii.

Ewa zdrowka dla Twoich, oby Aniela sie z tego wygrzebała.

Monisia... super zdjęcie córci.

Co do sesji ciążowej, to my przy Tadziu sobie zrobiliśmy, noworodkową też. Super pamiętka. POLECAM

My zakupów nie znosimy. Robimy raz w tygodniu + pieczywo o ile nie piekę sama. A tak jak sa jakieś promocje to zazwyczaj kupujemy więcej czegoś, żeby mieć spokój i oszczędzic. U mnie planuje mąż i on ma cenniki w głowie, więc ja tylko wpisuje na listę co się kończy i czego potrzeba.

Alesia, że Wam się chce na taki wiart gdzieś wychodzić.

Ja ostatnio trochę leze, ale jutro znowu bieganina się zacznie, tylko mam nadzieję, że to nie zaszkodzi dziecku, tzn skurcze czy coś.

Ale pogoda.... zimno i wieje jak diabli brrr!

reklama
Jagna dzis imprezke dla coreczki urodzinowa robisz??

Widze ze mowa o bucikach ja zaczelam Madzi kupowac buty jak tylko zaczela stawiac pierwsze kroki przed roczkiem

Kainkas ja tez ubieralam dzieciatko wygodnie zero jakis tam koszul tylko body spioszki polspioszki spodnie czy tam dresik

Mamusia synka
zdrowka zycze dla synusia

Megi Pegi u mnie tez wieje i brrr zimno jest chyba moze cos sypnie na dniach tym sniegiem

Do góry