Ale jestem padnieta
ale postaram sie doczytac
. Moj m poszedl na impreze firmowa...a ja myk do lozka z laapikiem, wiec poki jeszcze oczy jakos mam otwrte to zabieram sie za czytanie. Dzisaij bylam w pracy i tak mnie dziewuchy zagadaly ze 1,5 nie bylo moje
. W domu rozebralam choinke... i niby tak duzo ozdob w domu nie rozwieszalam ale zajelo mi cale popoludnie! Juz poprasowac kolejnej parti prania nie dalam rady...
Moniqaa ja tez piore wszystko. Dodatkowo takie zlezale ciuszki jeszcze pralam w normalnym proszku,a poiero teraz w tym niemowlaczkowym
tez sie czailam na ten kocy z pepco..ale wstrzymalam sie, zobacze co jutro w hurtowni beda mieli. A masz moze z pepco okrycia kąpielowe? albo któraś z Was? Ciekawa jestem jak z chlonnościa...bo niby wszystkie okrycia 100% bawelny, tak jak reczniki a czasem nic chlonać nie chca...a ja nie mam jeszcze ani jednej zabawki dla malego
Jo_asia jak brzuszek dzisiaj?
Ewula_m kocyk w sowy super! niektózy to maja talent
monisia0605 najwazniejsze ze na razie jeszcze czas masz
wiec sie oszczedzaj dalej!
masiosia nie żałuj godzin ktore przesypiasz! kiedy jak nie teraz? ja aż zazdroszcze takiego snu w ciagu dnia! ja po 10-15 min juz sie buze..o ile uda mi sie w ogole zasnać...a jak udały sie urodziny Julka?
Nikusia82 no niepotrzebnie sie nastawialam na to usg.. u mnie lekarz zapowiezial na razie wizyte za 3 tyg (35/36tc) potem za 2 tyg (37/38tc) i o nastepnych na razie nie wspominal..ale pewnie juz co tydzien beda...
Megi Pegi witami wśród L-czwórek ;-) no to teraz czas bedziesz miala na odpoczynek!!! Gratuluję udanej wizyty! i trzymam kciuki za jutrzejsze usg!
mamuisa synka super wiesci o tej malutkiej dzidzi! a Twoj m nic nie mowi ze sie tak do lekarza szykujesz? bo mi moj m ostatnio wypomnial! jeszcze jak przez tel mu powiezialam ze ide sie pomalowac bo zaraz o lekarza to o mnie: a la mnie kiedy se umalowalas?!
o boberku juz nie wspomne
o doczytuje ze troche spalo Ci cisnienie. To dobrze. Ale mialas przejscia przy pierwszym porodzie...i potem...masakra :-( Ale duzy juz bobas! I dobrze ze dotalas tabletki na cisnienie. Mam nadzieje, ze obróci buzkę
susi ciekawe ile bedziesz czekac na rozpatrzenie reklamacji, mam nazieje ze bluzeczke szybko dosla i to na ich koszt! Te zdjęcia córki są świetne!!!!
Jagna25 plac zabaw z siebie masz
współczuję. No i doczytalam, że Twoja Celinka ma dzisiaj urodzinki? no to wszsytkiego naj! u mnie tez dzisiaj goła choinka zostala
czeka do jutra na m
ewa86 no to klaps z tym wiekiem na pierwsza dzidzie i poro.. ja 28 mam, bobas nie chce sie odwrocic, zaczynam psychicznie nastawiac sie do cc
ja juz tez belle kupilam...trudno, wszsytko sie zuzyje jak co
zdrówka la Nuśki!!!
maarcia30 na ten żel zwrócilam dzsiaj uwage jak robilam zamowienie w aptece internetowej. Poczytam co to jest... najważniejsze, ze zakupy zrobione! :-)
alesia cieszę się, że na wizycie wszystko oki
co do pogody czeka nas wielka niewiadoma na ten marzec... ja przygotowuje wa takie zestawy dla maluszka..jeden lzejszy (polarowy) a drugi mam kombinezonik cieply. No i zobaczymy c sie przyda.
AnetaNorwegia świetna ta "modelowa" szafa. A tą co chcesz kupic to z czasem dzieci pokolorują ją, żeby weselsza byla i tyle :-)
mamatek dlaczego pokazalas ten kocyk w sowy :-( teraz nie ma mocnych! chce taki
Koreczek super ze do domu wróciłaś! Tylko sie nie stresuj za duzo!!!
kasiulekk gratuluję pelnego tygodnia! moj maly ma czkawke zawsze wieczorem.. i to tak tez ze 2 razy
secreto a u mnie polozna mowila ze w moim szpitalu juz odchoza od rutynowego nacinania, wiec to dla mnie dobra wiaomosc jak co..mam nadzieje ze unikne i nacinania i cc
katrine tak ja pytalam o ten masaż dzieki za info :-) poogladam i poczytam :-) ale duży chlopak! Ale najwazniejsze ze zdrowy i Ty sie dobrze trzymasz
nieznajoma1991 a próbowalas jak najwyzej poduszki ulozyc pod glowe? moze wtedy bedzie Ci sie lepiej spac?
muniuś widzę ze nie jestem sama z tym gorącem..ja sie gotuję ostatnio normalnie!!! now widze że Ty to juz przygotowana!! Ae masz rzeczy :-)
Babygg no niefajny ten lekarz... brr nerwa bym zlapala na takiego...
kimkim witamy :-)
kainkas no to krótka..czyli duzo musisz lezec i opoczywac.
malpawzooo super wieści!!! :-) 2 tygodnie? no to blizej poczatku marca bedzie
Doczytałam
nie wierze Wam, że idziecie spać
jutro rano pewnie z 6-7 stron nocnego pisania bedzie
Ja tez juz zmykam. Spokojnych snów!!! O wiośnie :-)