reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Moi znajomi, którzy mają wiaderka, też sobie je chwalą.

Ale tak sobie myślę, że jakbym tyle kasy na bajer wydała, to też bym złego słowa nie powiedziała :D

reklama
weronika - ewula chyba polecała tą z ikei - niedroga, nieduża i z antyposlizgami - ja moze sie na nia skusze bo chyba nie bede wiozla z Krakowa bo za duzo miejsca zajmuje a sa rzeczy wazniejsze do zbarania - choc nie wiem czy po prostu nie bede myla maluszka w umywalce na poczatku a pozniej na tej foczce w zwyklej wannie
za to ten fotelik foczke baaardzo polecam zwlaszcza dla pierworodek bo daje druga reke wolna i troche stresu oszczedza na poczatku;-)
Leżaczek- Fotelik do kąpieli BALBINKA - Tega - Free Trade :: Wyprawki niemowlęce, wózki dziecięce, łóżeczka

wiaderko dla niemowlaczka nie tzrymajacego glowki mnie nie pzrekonuje

ewa - a wysypka się Nusi pojawiła? jakoś chyba jeszvcze coś z uszmai miałas i Franio dlatego mi sie tak skojarzylo ze ostatnio chorujecie; u nas od pzrełomu sierpnia/wrzesnia spokoj tylko teraz w okolicy Sylwestra mała miała 2 dni biegunkę i wymioty - chyba tez dziadka tym zarazila az wyladowal na intensywnej terapii ale podobno po udarze kazda infekcja moze miec neurologiczne objawy i ciezki pzrebieg

Masiona i Jagna Samych bajkowych dni dla Waszych dzieciaczków :-):-)

Flower
tak ja wiem, że całe noce.... dla mnie wyspanie się to tak do 10... a raczej na taki sen to sobie na początku pozwolić nie będę mogła;-) ale już się przyzwyczaiłam... w nocy z 5 razy wstaję do toalety.

Kimkim witaj:) masz termin jak ja na 18 marca :-) i też będziemy mieć córeczkę :-)

Koreczek super, że już w domku:) odpoczywaj teraz :-)

Mamusia synka ale już ta Twoja Gwiazdeczka duża:) jeszcze ma czas wiec nie ma co się przejmować i się przewróci odpowiednio:-)

Katrine gratuluję udanej wizyty:) duży ten Twój syn! :-)

Flower, ano fakt - uszu moich nie liczę, bo to nie choroba, tylko przytkały mi się i lekarz mi źle wyczyścił i się infekcja wdała.
A Franek miał migdał powiększony po jednym przeziębieniu. Ale na szczęście minęło...
Wysypki Nuśka nie ma, więc to może jednak nie szkarlatyna. Ale kaszle okrutnie i zasnąć nie może :/

A jak w tym leżaczku dziecku plecy umyć? Zawsze mnie to zastanawiało :)

U mnie od kąpania dzieci jest Mąż, więc się tym nie przejmuję :)

katrine, duży chłopak. Mój Ignac w 32 tyg też miał 2300, a urodził się 3700, no a druga mała mysza miała w 31 1320, ciekawe czy nadgoni, czy będzie po prostu chudzielcem. My buzię masowaliśmy jeszcze jak Ignac miał prawie 4 to podobno poprawia wymowę i rzeczywiście Ignacy ładnie wymawia wszystkie głoski, tylko cholernik spieszy się i zjada połowy wyrazów.
My kupiliśmy tę wanienkę z ikei. Ignacy juz ją testował i był bardzo zadowolony :-D

Ewa - U nas też mąż do 6 miesiąca kąpał... ja się odważyłam jak młoda już swobodnie siedziała w wanience :tak:

Za nic nie kupiłabym wiaderka bo chyba bym umarła ze strachu, że mi się w nim utopi :sorry::sorry:

Franka kąpałam jeszcze dość często, bo jakoś tak dziwnie mieliśmy kąpanie ustawione na 17, a Mąż czasem z pracy później wracał.
Nuśkę myliśmy później, żeby o 20 szła spać z Frankiem. A jak Męża nie było, to jej po prostu nie myłam - nie miałam już takiego ciśnienia jak przy pierwszym dziecku ;) Może z raz ją w wanience kąpałam...

reklama
Do góry