reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Moi znajomi, którzy mają wiaderka, też sobie je chwalą.

Ale tak sobie myślę, że jakbym tyle kasy na bajer wydała, to też bym złego słowa nie powiedziała :D

reklama
weronika - ewula chyba polecała tą z ikei - niedroga, nieduża i z antyposlizgami - ja moze sie na nia skusze bo chyba nie bede wiozla z Krakowa bo za duzo miejsca zajmuje a sa rzeczy wazniejsze do zbarania - choc nie wiem czy po prostu nie bede myla maluszka w umywalce na poczatku a pozniej na tej foczce w zwyklej wannie
za to ten fotelik foczke baaardzo polecam zwlaszcza dla pierworodek bo daje druga reke wolna i troche stresu oszczedza na poczatku;-)
Leżaczek- Fotelik do kąpieli BALBINKA - Tega - Free Trade :: Wyprawki niemowlęce, wózki dziecięce, łóżeczka

wiaderko dla niemowlaczka nie tzrymajacego glowki mnie nie pzrekonuje

ewa - a wysypka się Nusi pojawiła? jakoś chyba jeszvcze coś z uszmai miałas i Franio dlatego mi sie tak skojarzylo ze ostatnio chorujecie; u nas od pzrełomu sierpnia/wrzesnia spokoj tylko teraz w okolicy Sylwestra mała miała 2 dni biegunkę i wymioty - chyba tez dziadka tym zarazila az wyladowal na intensywnej terapii ale podobno po udarze kazda infekcja moze miec neurologiczne objawy i ciezki pzrebieg

Masiona i Jagna Samych bajkowych dni dla Waszych dzieciaczków :-):-)

Flower
tak ja wiem, że całe noce.... dla mnie wyspanie się to tak do 10... a raczej na taki sen to sobie na początku pozwolić nie będę mogła;-) ale już się przyzwyczaiłam... w nocy z 5 razy wstaję do toalety.

Kimkim witaj:) masz termin jak ja na 18 marca :-) i też będziemy mieć córeczkę :-)

Koreczek super, że już w domku:) odpoczywaj teraz :-)

Mamusia synka ale już ta Twoja Gwiazdeczka duża:) jeszcze ma czas wiec nie ma co się przejmować i się przewróci odpowiednio:-)

Katrine gratuluję udanej wizyty:) duży ten Twój syn! :-)

Flower, ano fakt - uszu moich nie liczę, bo to nie choroba, tylko przytkały mi się i lekarz mi źle wyczyścił i się infekcja wdała.
A Franek miał migdał powiększony po jednym przeziębieniu. Ale na szczęście minęło...
Wysypki Nuśka nie ma, więc to może jednak nie szkarlatyna. Ale kaszle okrutnie i zasnąć nie może :/

A jak w tym leżaczku dziecku plecy umyć? Zawsze mnie to zastanawiało :)

U mnie od kąpania dzieci jest Mąż, więc się tym nie przejmuję :)

katrine, duży chłopak. Mój Ignac w 32 tyg też miał 2300, a urodził się 3700, no a druga mała mysza miała w 31 1320, ciekawe czy nadgoni, czy będzie po prostu chudzielcem. My buzię masowaliśmy jeszcze jak Ignac miał prawie 4 to podobno poprawia wymowę i rzeczywiście Ignacy ładnie wymawia wszystkie głoski, tylko cholernik spieszy się i zjada połowy wyrazów.
My kupiliśmy tę wanienkę z ikei. Ignacy juz ją testował i był bardzo zadowolony :-D

Ewa - U nas też mąż do 6 miesiąca kąpał... ja się odważyłam jak młoda już swobodnie siedziała w wanience :tak:

Za nic nie kupiłabym wiaderka bo chyba bym umarła ze strachu, że mi się w nim utopi :sorry::sorry:

Franka kąpałam jeszcze dość często, bo jakoś tak dziwnie mieliśmy kąpanie ustawione na 17, a Mąż czasem z pracy później wracał.
Nuśkę myliśmy później, żeby o 20 szła spać z Frankiem. A jak Męża nie było, to jej po prostu nie myłam - nie miałam już takiego ciśnienia jak przy pierwszym dziecku ;) Może z raz ją w wanience kąpałam...

reklama
Do góry