Dzień dobry:-).
Ja tylko na chwilkę póki co bo zaraz mam gości a po podłodze kurz się wala, potem was doczytam mamusie.
muniuś, nastka navigation cadet oglądałam na żywo w tą sobotę i rzeczywiście jest niski (w sam raz dla mnie
, ja mam 158 cm.), ale można dokupić podwyższające adaptery do gondoli za chyba 9 zł, no i ma regulowaną teleskopową rączkę. Mój mąż ma 180 cm i dobrze się czuł z tym wózkiem, ale wiadomo to ja będę głównym użytkownikiem, no i Grześ
.
No i raczej nie będzie nadawał się na pozamiejskie, wyboiste tereny, ponieważ przednie koła ma piankowe i dość małe, ale za to do wciągania na II p. (ja mieszkam na II p.) w sam raz bo tylne kółka ma duże i pompowane.
No i poza niewielkimi rozmiarami i naprawdę małą wagą (co dla mnie jest najważniejsze) ma też inne plusy: dość sporą gondolę z regulacją zagłówka, gondola łatwo się odpina i zapina na stelażu i można ją łatwo przenosić za uchwyt (znowu plus jak ktoś mieszka w bloku), spacerówka montowana tyłem i przodem, rozkładana do pozycji leżącej, możliwość powiększenia budki (dodatkowy materiał ukryty w zamku), spacerówka posiada osłonkę na nóżki, odpinany pałąk, no i nowe modele mają wkładkę dla małych dzieci i one się wtedy nie zsuwają i ulepszone są koła, bo w starszych zaślepki często wypadały - a resztę to można doczytać w necie. No i jeste możliwość wpięcia fotelika maxi cosi (i jeszcze jakiegoś innego), ale trzeba kupić dodatkowo adaptery za ok. 50-60 zł, bo nie ma w zestawie.
I jest ładny na żywo, nie tandetny. Kolor lychee na żywo nie jest różowy tylko stonowany czerwony. Kolory bardzo różnią się na żywo od tych w internecie.
My go bierzemy na 100%, ale jak pisałam, miałam zupełnie inne typy i lepiej pojechać do sklepu i pooglądaj na żywo wózki
.