Witam was! Wreszcie doczytalam!
Wszyskim chorym tym duzym i malym zycze jak najwięcej zrowka i żeby wam szybciutko przeszlo!!!
Trzymam tez kciuki za wszystkie wizyty i badania!!!!
My wczoraj byliśmy pierwszy raz na szkole rodzenia.
Nawet spoko było i ciekawie. Mielismy 3 wyklady: jeden ginekologa i ogolnie o szpitalu i porodzie, drugi psychologa i 3 poloznej o ciazy i pologu. Mój miał taka mine jak by się miał zaraz rozpłakać czy cos po tych wykladach hehe ;-) i polozna kazala meza sobie przypiac 2 rozne obciążniki do nog i wsadzic sobie nadmuchanego balona pod podkoszulek i w roznych niewygodnych pozycjach siedziec i chodzic co jakis czas, żeby poczuli się chociaż troche jak w ciazy hehe
Bylo troche smiechu i troche powaznych tematow, wiec w sumie jestem zadowolona, zobaczymy jak bedzie za tydzien, bo wtedy juz beda praktyczne cwiczenia.
Moja gwiazda cos malo ruchawa jest ostatnio… Wczoraj to tylko takie pojedyncze ruchy czulam i dzis rano tez tylko tak ze 2 szturchniecia. No moze sie troche rozleniwila...
Jeśli chodzi o to „przytulanie” to my nie mamy zakazu i dobrze, bo u nas w druga strone, ja mam nawet wieksza ochote niż przed ciaza, wiec działamy poki możemy hehe ;-)
Jeśli chodzi o roz to ja bardzo lubie, chodz jak bylam mala to chciałam mieć wszystko niebieskie hehe ;-) A teraz staram się mieć troche rozowego ale tez innych kolorow.
Wozek to my mamy już na 100% wybrany. Będziemy kupowac Baby Design Lupo Comfort czerwony i do tego fotelik Maxi Cosy. Tylko wozek nam kupuja teściowie i pewnie pod koniec roku pojedziemy kupic.
Ja tez jestem straszna wielbicielka zumby!!!!
Przed ciaza to nawet na maratony zumby chodzilam po 3,4 godziny pod rzad. I chodzilam tez na Aqua zumbe. Super sprawa! :-)
Na pewno po ciazy wroce do zumbowania!
susi super, ze znacie już Plec! A jeśli chodzi o przepływy to trzymam kciuki żeby się poprawily!!!!
Koreczek ja bedac w szpitalu usłyszałam, ze najlepszy na rostepy i na to żeby skora była bardziej elastyczna jest olejek z migdałów słodkich. Taki olejek jest w Rossmanie od Babydream Fuer mama. Ja mam bardzo poddatna skore na rostepy, bo już duzo rostepow mam z wczesniej i odkad uzywam tego olejku to nawet te które mialam sa jasniejsze i mniej widoczne, a zadnych nowych na razie nie mam, a cena tego olejku jest niska. ;-)
muniuś ja na gluoze wzielam meza i dobrze, bo w polowie zaczelam mdlec i pozniej on polecial mi szybko cos kupic do jedzenia, bo bym chyba zeszla z tego swiata. Koszule z Alles Mama sa piekne, ale niestety nie na moja kieszen… Chyba tylko w stanik z Alles mama zainwestuje, bo sa podobno najlepsze ale to bliżej porodu, bo niewiadomo jaki duzy biust będzie.
Nastka-83 jeśli chodzi o golenie, to ja tez mam taki problem. Na razie probuje tak troche na „czuja” ale nie wiem jak dlugo dam rade. Pewnie będzie pozniej trzeba meza zaangażować hehe
Ewula_m książek kucharskich, nawet tych wymyślnych nigdy nie za duzo hehe!!! ;-)Ja dzisiaj jade do lidla, a brakuje dwoch naklejek to pewnie dzis tez będę posiadac ta książkę!
AnetaNorwegia Trzymam kciuki, żeby się okazalo ze wszystko jest dobrze!!!
secreto co do prezentu dla meza, nie za bardzo pomoge, bo sama mam co rok problem… W tym roku on mi ulatwil sprawe i zazyczyl sobie ksiazki. Jeśli chodzi o materac, to słyszałam ze gryka pianka kokos jest najlepszy.
malpawzoo Gratuluje udanej wizyty i zakupow!!!
ewa86 my choinke zawsze w wigilie ubieraliśmy albo jakos krotko przed. W tym roku chciałabym ubrac troche wczesniej ale nie wiem jak to wyjdzie z tym remontem teraz.
jagna25 moja babcia tez zawsze mowi, ze chlopiec powinnien być na rozowo a dziewczynka na niebiesko.;-)
mamusia synka odpoczywaj duzo i będzie dobrze!!!
[h=2]
Agnis83 ja kiedys na swieta kupilam mezowi takie cos: Multitool Gerber Bear Grylls Compact: www.scyzoryki.org/multitool-gerber-bear-grylls-compact/ i był przeszczęśliwy! [/h][h=2][/h][h=2][/h]