reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Agunia heh taka sytuacja jak u mnie byla,mloda jako niemowlak zjadala starszemu bratu z talerza.Teraz tez sie zdarza ze je wiecej od niego,tyle ze on lat 10:rolleyes2:.
wy tez macie taka piekna wiosne?brr,dzieci jeszcze spia to zapraszam z kawka;)

Milenka u mnie niby ok. Ale chmury wiszą i pewnie będzie padać. Ja wstałam jakieś 30 minut temu i dopiero kawę i śniadanie ogarniam.

Agunia się nie zmarnowało ;) potrzebuje chłopak siły, by za bratem ganiać [emoji3]

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia u mnie często jest tak, że Kinga zjada więcej od Angeli.

U mnie powoli się wypogadza, nawet słońce się czasem pokaże.
Mój mąż już na rybach. Dzisiaj pojedziemy do niego na kilka godzin. A jutro jak pogoda dopisze to cały dzień spędzimy nad wodą.

Mojemu to jak zawieje - dzisiaj o 7 wypił mleko , a o 9 zjadł 2 sokoliki. Pózniej pare winogron, przed chwila mnie poinformował , że rosół śmierdzi [emoji85].

Wczoraj zjadł resztki kapuśniaka na pierwsze , a drugie były krokiety to nawet sie nie tknął , i dopiero kolacje - jedna bułka maślana i tyle. Jest dzień, że je , a następne dwa trzeba się gimnastykować [emoji38]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Mój dzisiaj nic nie zjadł. Chociaż słodycze już próbował wymusić.

Dziewczyny chłop mi się popsuł. Brudzi na potęgę i nie sprząta po sobie. Na razie milczę i postanowiłam przestać sprzątać. Ciekawe kiedy go bałagan ruszy [emoji51]

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry