reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

U nas w przedszkolu panuje zapalenie gardla. Juz sie cieszylam, że Igor nie załapał....aha nie załapał....dzis smara na potęgę i ma piekny gardlowy kaszel. Tylko patrzec jak temperatury dostanie.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Edysiek super ubranka,znadz mi taka okazje:rofl2:

Truskawkowa zdrowka ,zeby was wszystkich nie wzielo

My wczoraj po karnawale,mloda poza jednym atakiem histerii w najmniej odpowiednim momencie to ok
A dzis chrzestna mlodego mi pisze ze ona w jego komunie idzie do pracy:hmm:,przyjedzie chyba do restauracji tylko.a ja zostalam bex fryzjera i chyba do krakowa bede musiala jechac bo tu pozamykane w niedziele i tylko fuchy.GRunt to rodzina:happy2:

Ostatnia edycja:
Milenko to niefajnie chrzestna się zachowała. Przecież jest tyle czasu, że mogła sobie wolne załatwić.
Jak pisałam kupuję na grupie sprzedażowej. Jak ktoś wystawia coś ciekawego to do niego piszę na priv, wysyła mi zdjęcia ubranek i wtedy albo się dogadujemy albo nie. Od tej ostatniej chyba jeszcze coś kupię, bo ma dużo ciuszków i tanio sprzedaje.
Jeste ryzyko, że ktoś Cię oszuka, wyśle badziew,albo wcale, bo płacę z góry.

Truskawkowa zdrówka dla starszego i żeby mniejszy nie złapał.

Kroczek wypoczywaj. Jak Angela była mała to też siedziałam często i rodziców. Zwłaszcza jak mąż miał drugą zmianę. Teraz już po 1 dniu chce mi się do domu.

My właśnie na zakupy jedziemy.

Madzik???

Truskawkowa zdrówka !!!

Kroczek jak fajnie jest mieć do kogo pojechać :) udanego wypoczynku

Milenka no to chrzestna bardzo nie ładnie się zachowała. Jest jeszcze trochę czasu to może zmieni zdanie...
I jaki fryzjer?? U nas komunia 8.00 albo 8.30 więc nie ma szans na fryzjera chyba o 4.00 będę musiała wstać żeby włosy umyć i żeby zdążyły wyschnąć wrrry...

My teraz u mojego brata pilnujemy z chłopakami malutkiej a pod wieczór będę jechać do Wawy po męża bo wraca..

ANCONA my mamy o 11 komunie.
Szerze to po mnie to spływa już wszystko,nie raz napisałam że ja nie mam nikogo na kogo mogę liczyć i od dawna nikt mnie mile nie zaskoczył w tej kwestii;).Za wiele razy w dupę dostalam żeby sie tym przejmowac.

Milenka, trochę paskudnie zachowała się chrzestna. Tyle czasu do komuni, że jakby chciała to by załatwia sobie wolne. Ja będę musiała pojechać na drugi koniec Polski bo moja chrzesnica ma komunie i naprawdę niewyobrazam sobie nie pojechać, mimo że jakoś nie specjalnie wczuwam się w rolę.

My przyłączamy się do chorych, mały ma anginę :-/

Jestem jestem i się melduje. 3 dni u rodziców byłam i urzędowe sprawy ogarnialam, ale jest szansa na dodatkową kasę to nie żałuję
Generalnie ciągle bym spała, teraz też poleguje na kanapie a chłopaki wariuje na dworze. Jeszcze 1,5 tygodnia i będzie z nami Malutka

Viltutti kazdy ma swoje priorytety,ona kilka dni po komuni jedzie z dzieckiem na zielone przedszkole i dwie kolejne niedziele do pracy nie pojdzie.a wiadomo ze w maju niedziela studia pieknosci pekaja w szwach i odrobic musi.Ja mialam komunie chrzesniakow i byl to dla mnie priorytet zeby od a do z uczestniczyc w tym dniu.Grunt ze w knajpie poje sobie co tam kosciol;-) ;).zreszta ona pytala kilka mies temu kiedy komunia jest bo 21 wyjezdza nad morze.takze jakby wypadla komunia tydzien pozniej tak jak mialo byc wczesniej to jej by wcale nie bylo.
Idziesz na zwolnienie czy twoj m?a jak sie ostatnia sprawa zakonczyla?

Zaczelismy ferie,trener nie napisal kiedy treningi a chce jaks tydzien zaplanowac,zeby w domu nie nudzic sie.

Ostatnia edycja:
reklama
Milenka, na zwolnienie idzie tatuś, bo ja jestem 3 tydzień w nowej pracy, na umowie próbnej, to raczej słabo, a on ma luz w pracy pod tym względem.
Nie wiem o zakończenie jakiej sprawy pytasz, jeśli to do mnie ;-) jakiś zaćmienie mam.
Pewnie dlatego że mały wstał z drzemki z temperatura w podłym humorze i godzinę wisiał na mnie i wył sam nie wiedział dlaczego..
Ale jak to mówią, facet nie choruje, facet walczy o życie ;-)

Do góry