reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Madziolina_p gratulacje :) to ze staraczek tylko jak zostalam? Hmmm a u nas starań ciag dalszy i odstawiania tez ciag dalszy :) poranne odpadlo zostalo wieczorne i nocne dojadanie :)

reklama
Jęzor mi zwisa do pasa:szok:.przeglądłam profil laski z podstawówki co prowadzi bloga kulinarnego,ciasta i torty je się oczami bo fotki do tego perfekcyjne robi,i taaaaaaaaaka głodna jestem,ja chce ciasto!

Madziolina_p Gratuluję!!!! Kurcze jakie zmiany u Was szok!! Ja powoli myślę nad powrotem do pracy a Wy za drugie się bierzecie, pracujecie od dawna... no no .. :-)

W sumie ja niedawno dopiero dostałam okres po porodzie ;D ale jakoś libido spadło mi prawie do zera... nie wiem czy się coś poprawi ale na razie jestem załamana...

Hej kobitki:)

Ktoś mi ewidentnie podmienił dziecko albo coś mu dolega. Wczoraj nalałam sobie kieliszek likieru, zasiadłam do laptopa, zaczęłam czytać forum a tu 21.30 ryk. No to lecę do pokoju, lulam... nic, daję wodę... nic, poszłam po flaszkę mleka... no dobra zamknął dziobek. Odkładam do łóżeczka 5,10, 15 min a on się kręci, wala, przekłada w końcu ryk. No to wzięłam do siebie do łóżka i tym sposobem nie wiem kiedy oboje usneliśmy:no: Dzisiaj żeby nie było nudno regularnie co 1h pobudka z płaczem:no:

Wybaczcie ale nie doczytam wszystkieg.

Edysiek fajna ta ślizgawka:)

Agunia a co mąż przeskrobał?;-)

Madziolina gratulacje:)

Marcia matko to dopiero 2,5 latki i jeszcze mają czas a jeśli chodzi o późniejszy pobyt w publicznym przedszkolu to myślę że spokojnie da sobie radę:)

Ne mam weny, cudny dzien byl choc zimny dlatego padnieta po bieganiu jestem.
Madziolina jak dla mnie to czerwona kartka, zapominasz o zebach i takie rew elacje tez dla siebie trzymasz...
Gratulacje i zycze Ci malej diabliczki.

F dzisiaj ok. Byliśmy u koleżanki wiec sie wyszalał z ich psem po trawniku. Oczywiście oboje na czworaka bo mu się nie chce dupska ruszyć do chodzenia. Czy tylko mój leniwiec jeszcze nie chodzi ?

Marcia - jeszcze z miesiąc i T bedzie rządził w przedszkolu [emoji6]

Agmaa - cieszę sie, że u Was ok.

DJMka - królowa to zawitała ?

Truskawkowa - a Ty co wieczorny strajk ?

Kroczek, Myszka - może kolejne ząbki się pchają na światło dzienne. U nas tak ze trzy dni przed wylotem był marudny a teraz dziąsełka spuchnięte jak przepiórcze jajka.

Madziolina - nie oj tam, oj tam tylko masz nam meldować co i jak [emoji12]

Edysiek - fajne to sprzecicho dla Kini.

Milenka - i co nadrobiłaś ....otworzyłam Delicje [emoji6]

F taki sie niecierpliwy zrobił, że do wszystkiego chce szybko się dostać i wczoraj wycyndolił w drzwi, płacz, guz, lekki siniak ale się dziad nauczył bo jak sie zbliża do drzwi to mówi "ba" i omija je szerokim łukiem.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry