reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Rila zdrówka i szczęścia dla chłopaków.

Mika z dzisiejszym obiadem też mam duży problem. Nic mi do głowy nie przychodzi, może tak jak wczoraj auliya zrobię naleśniki.

Pogoda oczywiście znowu zapowiada się piękna. A Julko bez kurtki wiosennej. Dzisiaj muszę jechać mu coś kupić. A co do bucików to sprawa się rozwiązała, bo znajoma znajomej miała kiedyś sklep z obuwiem dla dzieci geoxa i ecco i sprzedała nam ecco za grosze :-)

Powiedzcie mi dziewczyny ile wasze dzieci jedzą kaszki na kolację, bo Julek zjada 240 ml i zastanawiam się jak to się ma do ogółu.

reklama
Mój zjada na noc kaszkę na 210ml wody, a w nocy drugą taką.

Kurde, pojechałam zrobić badania, a tam internety padły i nic nie robią, więc miałam z rana przejażdżkę :/ To chyba znak, żeby olać temat.

Mały kolejną noc z d*py zaliczył, bladego pojęcia nie mam czemu znowu to się pogorszyło. Pewnie zęby, bo to dobra wymówka na wszystko :confused2: A ja jak wstaję do niego, to później pół godziny nie mogę ogarnąć kaszlu i kataru, więc co przyśnie to go budzę :/ takie błędne koło.

Ja mam w planach na obiad naleśniki ze szpinakiem i serem feta.

A jaka piękna pogoda nad morzem, normalnie uśmiech z twarzy nie schodzi cały dzień i noc ;)

To widzę ze z jedzeniem moje dziecko jest the Best bo max 150 gram zje i to też nie zawsze.

Czyli, że co? Mój Julek jako jeden z największych niejadków na forum stał się łasuchem? :-) Tylko, że u nas nie ma nocnego jedzenia więc w sumie pewnie wyjdzie na to samo co u was.

F pije mleko na kolacje ok 220ml. Kaszkę tylko łyżeczką, a po kąpaniu nie ma na to siły - On oczywiście bo ja siłe mam gdzieś do 3 rano ;)
Kaszki z butelki nie tknie, jakby go coś parzyło.

RILA - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CHŁOPCÓW [emoji322][emoji323][emoji323][emoji322][emoji323][emoji323][emoji322][emoji323]

Ostatnia edycja:
A u mnie dzisiaj był przymrozek, ale już się robi ciepło, słoneczko świeci, to pewnie znowu mała pół dnia na dworze spędzi.

Auliya ja porad szukam tutaj Ogrodniczo Działkowe Forum
Najlepiej kupić teraz jakieś gotowe kwiatki do wsadzenia np. prymulki albo stokrotki i niech się młody cieszy. Z jednorocznych ja sieję m.in aksamitki, geodecje, groszek pachnący, nasturcje, te są raczej mało kłopotliwe w uprawie.

Agunia ja mojej robię 180 ml, czasem zje a czasem zostawi, ale wcześniej często je ze mną kolację.

Po kąpieli też przy kaszy by pewnie usnęła. Daję jej jakieś 40 minut przed kąpielą. Ilość nie przekłada nam się na nocne jedzenie. Przeważnie jest jedno ok 3, ale dziś dwa razy, bo po północy jęczała, nic nie pomagało, dopiero butla

reklama
Pogoda przepiękna :tak:

Dziękuję za gratulacje! Dla dzieci taka mała różnica wieku jest podobno super tylko, ze dla rodziców hardcore :confused2:

Agunia mój zjada 240ml kaszy i o 23-24 jeszcze 180 mleka, ale mój to głodomor ;-)

Rila sto lat dla chłopaczków!

Chyba nie potrafię ustawić suwaczka, taka lebiega ze mnie....

Ostatnia edycja:
Do góry