reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Madzik tak będę musiała chyba pokombinować, mamy jeden sklep gdzie wiem że latem były takie rowerki rozłożone więc się tam pofatyguję najpierw sama, zobaczę co i jak a potem z Małą
Edysiek śliczne kwiaty :tak: ja w bloku to mogę jedynie o ogródku pomarzyć...
Ale się dziś z praniem udałam, u nas jest bardzo twarda woda i sypie do prania sodę, ale soda mi się skończyła więc pomyślałam że proszek do pieczenia też będzie ok...a wsypałam cukier cynamonowy. Chyba pora się wybrać do okulisty...tak czy siak wszystkie ręczniki mam o zapachu cynamonu i proszku do prania :rofl2:

reklama
Hotel wynajęty - dziewczyny pakować walizki ;)

I prawdopodobnie mieliśmy trzydniówkę. Dzisiaj pojawiła sie wysypka na plackach i trochę na brzuchu. No chyba, że dostał uczulenia po nowości - budyń dla dzieciaków Heinz. Poczekam aż krostki znikną i podam jeszcze raz.

Wczoraj usypianie 2,5 godziny. Diabeł w niego wstąpił. Nie ryczał tylko siadał, gadał, pluł, śmiał sie, zaczepiał. Normalnie wymiękliśmy ale wszystko z uśmiechem na twarzy :D a dzisiaj z rana niespodzianka :) kupsko wypływało wszędzie - oczywiście przymusowa kąpiel.

Ostatnia edycja:
Ja rowerek kupilam Młodemu na urodziny. Znalazłam używany w super stanie. Młody ze 2 razy nim się przejechał i stał. Ciekawe jak Młodej się spodoba.

Narazie jeszcze nie mam bo sie trochę sprawy pokomplikowały :/ i w każdej chwili mogę do PL lecieć ale to już gdzie indziej ;)

Madzik dopiero doczytałam- dziękuje! To taka niespodzianka bo o synka stralismy się 4 lata. Termin mam na początek października. Jestem trochę przerażona bo różnica będzie tylko 1,5 roku ale jakoś damy radę;)
Viltutti nie jestem ekspertką ale tak jak milenka pisze tsh na początek sprawdź.
Jak się mają chorowitki forumowe? Mam nadzieję że już dobrze :)

reklama
DJMka no ja tez musialabym zacząć poszukiwania, bo mojej dotychczasowej firmy juz nie ma. :( Plan byl taki, że postaramy sie o kolejngo maluszka tylko jakos do tej pory nam to nie wychodzi niestety. Moj ginekolog upatruje przyczyny w tym, ze karmie piersia. Wiem że wiele z Was bardzo ladnie i sprawnie odstawilo dzieciaczki ale ja tego nie potrafie. Jest to gdzies głęboko we mnie i nie umiem jeszcze. Maly powoli sam ogranicza karmienie bo je juz normalnie. Takze wielki szacunek dla mam które mają to juz za sobą.

Do góry