reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Jestem i ja:-D
Jeszcze nie nadrobiłam wszystkich wpisów....ogarniam dom po gościach.....

Któras pisała, że do czego sie spieszyć.....powiem Wam, że dziś tez tak pomyślałam.....niby wykańcza mnie ta ciąża-jestem zmęczona, nie wyspana i wszystko mnie boli.........a z drugiej strony.......zastanawiam się czy tatuś da radę z syniem.....czy ja dam radę z 2..........hmmmm chyba tez poczekam do terminu.......

reklama
Agmaaa to chyba jednak nie szłaś kroczkami dwulatka bo takie dzieci nie maja czegoś takiego w swoim sposobie poruszania one albo stoja w zaparte albo biegna i to tak że ciężko za nimi nadazyc:-D a na gofra tez mam ochote mmmm
madzikm super że Emma tak pieknie przybiera

madziolina_p, kroczek_k, L-oka W sobote odszedl mi czesciowo czop sluzowy, troche z krwia. Od tego dnia codziennie zwlaszcza nad ranem wydostaje sie sluz, z dnia na dzien coraz bardziej podbarwiony krwia. Mam wizyte u gina dzisiaj o 15:00, czyli za 2.5godz. Dzwonilam do pielegniarki i nagralam cala moja historie na skrzynke glosowa. Oddzwonila jak spalam. M odebral i pielegniarka powiedziala ze dobrze, ze spie i ze zobaczymy sie u gina. Dzidzia sie rusza wiec mam nadzieje, ze wszystko jest ok. Wlasnie dostalam lekkiego skurczu, ale te skurcze sa chyba rzadziej i slabsze. A krwi jest teraz malutko i bardzo jest ona rozwodniona. Chyba rzeczywiscie zwl. rano cos sie w tym temacie bardziej dzieje.

madzikm76
Gratulacje, ze Twoja dzidzia tak pieknie przybiera na wadze. Ja mialam z tym problem w przypadku syna. Martwilo mnie to bardzo. Nawet nie wiesz jaka jestes szczesciara :)

Witam,

Dawno mnie tu nie było, ale dopiero dzisiaj wyszliśmy z Julkiem ze szpitala, bo miał żółtaczkę i nie mogliśmy jej zwalczyć. Jak ogarnę się trochę to poczytam zaległości i napiszę coś więcej. Pozdrawiam i tym na które już czas życzę szybkich porodów.

Ameryka daj znac jak po wizycie u lekarza. Skoro czop odchodzi z krwia i skurcze Cie mecza to pewnie sie dzisiaj rozkreci. W takim razie trzymamy kciuki zeby szybko i bezproblemowo poszlo.

Agunia super ze sie odezwalas bo juz sie martwilysmy czemu sie nie odzywasz. Ogarniajcie sie i pisz do nas.

Ja jestem zmeczona. Popoludniu druga kawe pilam bo myslalam ze padne. Mlody strasznie sie rozpycha po szyjce. Co chwila mam taki przeszywajacy bol ze masakra. Teraz tez strasznie boli :-( ciekawe czy dlugo jeszcze bedzie mnie tak meczyc. Jakby cos sie dzialo to dam znac.

Natalia to nic takiego bo juz przeszlo:) Zreszta na mnie jeszcze nie pora przynajmniej przez tydzien:tak:

Ameryka no skoro czop to faktycznie cos sie moze kroi:tak:

Agma masz rację pobyt na świeżym powietrzu bardzo dobrze robi:) Żeby jeszcze siły dopisywały:tak:

Agunia no ja już w głowę zachodziłam co tam u Was słychać:) Ogarnij się i wracaj do nas:-)

Marcia czas na relaks:-)

A ja objadlam sie racuchow a Kubus sie rozpycha az milo:) Codziennie mu mowie ze ma czekac na tatusia bo ma daleko i musi bezpiecznie dojechac:tak:

Ameryka to daj znac co po wizycie :)

Agunia super ze sie odezwalas, juz martilysmy sie co u Was :) ciesze sie ze dobrze i dawaj znac jak juz sie ogarniecie w domku z synkiem :)

Marcia o tak, stanowczo czas na relaks.

Kroczku racuchy łojazu..ale bym zjadła.

Ja spadam kochane, padam juz. Pol kuchni przemeblowałam, poprzestawiałam a reszta na jutro. A teraz kapiel i do lozeczka :) moze w koncu przespie noc.

reklama
Ameryka, powodzenia, to już szybko będzie, czekamy na wieści :-)
Truskawkowa, dasz radę, jak każda z nas
Agunia, super ze sie odezwałaś :-)
L-oka wyśpij sie koniecznie pracusiu
Ja tez sie kładę bo dziś ciężki był dzień, wczoraj tez nie lekki, bo aż wymiotowalam :-(
Jutro jestem w domu to napisze dużo wiecej i większej ilości kobietek. Ściskam

Do góry