reklama
P
polisia
Gość
Marcia super, ze juz po i że jest dobrze daj potem na wizytowym zdjęcie, gdzie widać chłopaka
Dagmar a Ty co z tym szpitalem?
marteczka kciuki za zdrowko!
agunia na zgage migdały
Dagmar a Ty co z tym szpitalem?
marteczka kciuki za zdrowko!
agunia na zgage migdały
AniolekBB
Fanka BB :)
Hejka, melduję się tylko, czytam na bieżąco, ale jakoś na pisanie brak czasu
Agunia na zgagę migdały, a jak nie to weź rennie w ciaży jest dozwolone.
Marcia - gratuluję wizyty
zazdroszczę dziewczynom, które już znają płeć...
miłego wieczorku.
Agunia na zgagę migdały, a jak nie to weź rennie w ciaży jest dozwolone.
Marcia - gratuluję wizyty
zazdroszczę dziewczynom, które już znają płeć...
miłego wieczorku.
dagmar
Marteczka a boli Cie caly czas tak bardzo? jejku, mam nadzieje, ze to tylko jakies zatrucie czy cos w tym przypadku!
Marcia jejku jak sie ciesze, ze wszystko oki, u kazdej z nas tak bedzie, zobaczycie i nie bedzie o co sie martwic!
A ile nas tu jest? nie wiem, bo nie liczylam, ale sporo, mam nadzieje, ze tak pozostanie!!!
A mi tez dzis sie jakos kreci w glowie, wogole dziwny dzien, myslalam, ze w pracy sie z niczym nie wyrobie, jeszcze moja zastepczyni wziela wolne, bo jej sie coreczka rozchorowala... nie jestem zla, bo rozumiem, ze tak moze byc, itpm ale ona wogole malo mi pomaga, jest mega wolna i ja mam przez nia wiecej pracy, zamiast mnie wyreczac...
Podbudowuje sie, ze jeszcze troche...
WIecie co? jedna z moich pracownic stara sie o dziecko, juz z 5 lat, ale jak mi zaczela opowiadac o tym, to eh... nie porobila wszystkich badan, dopiero niedawno zaczela brac kwas foliowy, wiesiolka itp
I wiecie, ze juz od dluzszego czasu ma szafe pelna ciuszkow dla dziecka? normalnie tez buciki itp, bo w jakis promocjach byly.
To my do niej, ze zapesza, ze ja bym tak nie zrobila, ale to jej wybor, wiec wiecej sie nie wtracalysmy, ale sfiksowala kompletnie!
czy ja wiem, widocznie po prostu nie jest przesądna Różnie ludzie podchodzą
Przechodziłam dzisiaj w sklepie obok bombonierek i taka mnie ochota naszła,że kupiłam sobie pudełko. Oczywiście strasznie się nimi obżarłam i teraz mam okropną zgagę. Ratujcie, co mi może pomóc?
rennie???
TruskawkowaMamba
nnie martw się, ja poszłam do sklepu, zrobiłam obiad, posprzątałam i padłam Leżę od 17tej
Polisia i truskawkowa muszę iść kilka razy w tej ciąży. Teraz będą konsultacje i badania. Cały cyrk w związku z zakrzepicą. Zresztą chyba mi podwiążą przy cc jajowody, bo tak naprawdę po Jonaszu nie powinnam już zachodzić w ciążę. Każda jest dla mnie zagrożeniem życia.
Brzmi paskudnie ale jakoś do mnie nie dociera i to mnie najmniej martwi
a w szpitalu odpocznę, poczytam... 4 dni laby
TruskawkowaMamba
Na zgagę kilka łyków zimnego mleka-mnie pomaga. Ale naprawdę kilka łyków i powoli bo można sobie załatwić gardełko.
Edysiek
odkrywca
Marcia super, że wszystko ok.
Ola a Ty już po?
Ja mam w czwartek i nie mogę się doczekać.
Patuśka, Mamusiaa witajcie :-)
Marteczka trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło.
Agunia z domowych sposobów to szklanka mleka.
Ja w pracy do 22, ale nie jest źle, udało mi się zdrzemnąć pół godzinki przed pracą to na razie siły mnie nie opuszczają ;-)
Ola a Ty już po?
Ja w pracy do 22, ale nie jest źle, udało mi się zdrzemnąć pół godzinki przed pracą to na razie siły mnie nie opuszczają ;-)
dagmar
Marcia super, że wszystko ok.
Ola a Ty już po?
Zastanawiam się jak ty zniesiesz końcówkę ciąży na takich zmianach Ja o 22 już śpie
Hallo Ola ?????
Moje kochanie jedzie do domku więc spadam. Dam mu obiadek i idę do ciepłej wanny. Muszę się wycieplikować bo kolejny zastrzyk czeka a ja już mam uraz
Ostatnia edycja:
reklama