Witajcie,
Kochana odpoczywaj, o zadnych ciastach i nalesnikach juz teraz nie mysl. W razie czego jedz na izbe i zosta moze lepiej w szpitalu. Trzymam kciuki! Najważniejsze ze Mała jest z każdym dniem silniejsza, wiec w razie czego nie powinno byc zle
co do wód to n przyszłosc rzeczywiscie te testy sa chyba najlepszym rozwiązaniem.
ja mam niedoczynnosc - przed ciaza mialam nadczynnosc ale teraz mi sie pozmieniało. Wizyte u endo mam raz w miesiacu, zawsze wczesniej oznaczenie hormoów tarczycy we krwi - i zawse mam jakies leki, tylko dawki mi zmienia. Nie wiem czy tak mozna calkiem odstawic leki, moze doraznie skonsultuj to z innym lekarzem.
Marcia przemyśl dobrze ten staz..czy teraz juz warto? Nie wiem, bo to moje pierwsze dziecko, ale ponoc teraz juz bedzie nam tylko ciezej
A ja dzisiaj po wizycie. Humor mam taki sobie, ale maz stara sie jak moze. Pozdrawiam
Mój gin będzie dopiero 7mego, usg nie załatwiłam ale byłam się zbadać.
Najlepiej by było iść na oddział a jak nie to leżeć i czekać na swojego gina. (bo on lepiej oceni co się zmieniło)
Rozwarcia nie mam ale mała się opuściła- wygląda tak, jakby do porodu i nie wiadomo, czy to dlatego, że to 4ta ciąża i macica słaba, czy spirala podrażnia :O
Za wcześnie. Mam doła i mam dość.
Kochana odpoczywaj, o zadnych ciastach i nalesnikach juz teraz nie mysl. W razie czego jedz na izbe i zosta moze lepiej w szpitalu. Trzymam kciuki! Najważniejsze ze Mała jest z każdym dniem silniejsza, wiec w razie czego nie powinno byc zle
Dokładnie Dagmar
Zastanawiam się dziewczyny czy sączące się wody płodowe da się jakoś rozpoznać? Poszłam do ubikacji i zrobiłam siku i chwile posiedziałam w nadziei że w końcu zrobię coś więcej bo znów walczę z zaparciami i czuję, że jeszcze mi coś poleciało , wytarłam się i czekam i nic:/ Zastanawiam się czy to był mocz bo pierwszy raz tak miałam a dodam że biorę Luteinę i ogólnie w ciągu dnia nic mi się nie sączy poza śluzem po Luteinie. To był jednorazowy wyczyn więc nie wiem czy jest się czym martwić:/ Tym bardziej że nie miałam ostatnio rozwarcia ani złego poziomu wód. Hmmm chyba zaczynam popadać w paranoje i wymyślać sobie problemy ale człowiek nie wie co jest normą a co nie
co do wód to n przyszłosc rzeczywiscie te testy sa chyba najlepszym rozwiązaniem.
Wszystkiego najlepszego przy okazji minionych świąt Bożego Narodzenia oraz nadchodzącego Nowego Roku! Miałam wizytę u lekarza 23 lutego i na USG okazało się, że moja dzidzia ma powiększoną tarczycę (ja mam nadczynność tarczycy ). Pobrali mi krew i wczoraj dzwonili, że wszystkie współczynniki są w normie i mam przestać brać PTU. Trochę mi się nie podoba to, że z tak dużej dawki nagle przeskakuję na 0 leków (chyba w poprzedniej ciąży zawsze zmieniali mi dawkę stopniowo). Czy któraś z Was miała/ma podobny przypadek? Trzymam kciuki za Was wszystkie Dodam jeszcze, że mój prawie 2-letni synek zareagował alergią na jakieś jedzenie. Sprawa była bardzo poważna bo w drugi dzień świąt obudził się spuchnięty (zwłaszcza na główce). Dostał leki i już jest prawie całkiem wszystko w normie. Podejrzewam pieczarki albo migdały (a zjadł tego baaaaardzo mało). Czy Wasze dzieci mają takie poważne alergie na coś? Mamy już umówioną wizytę u alergologa, więc niedługo będziemy wiedzieć coś więcej.
ja mam niedoczynnosc - przed ciaza mialam nadczynnosc ale teraz mi sie pozmieniało. Wizyte u endo mam raz w miesiacu, zawsze wczesniej oznaczenie hormoów tarczycy we krwi - i zawse mam jakies leki, tylko dawki mi zmienia. Nie wiem czy tak mozna calkiem odstawic leki, moze doraznie skonsultuj to z innym lekarzem.
Marcia przemyśl dobrze ten staz..czy teraz juz warto? Nie wiem, bo to moje pierwsze dziecko, ale ponoc teraz juz bedzie nam tylko ciezej
A ja dzisiaj po wizycie. Humor mam taki sobie, ale maz stara sie jak moze. Pozdrawiam