Z
Zovita
Gość
Dziewczyny napisze coś pozniej ale właśnie teraz obejrzałam filmik Cudo Ward Miles - First Year - OFFICIAL - YouTube
OMG poryczałam się jak bóbr. Żeby tylko wszystkie takie historie miały happy end :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny napisze coś pozniej ale właśnie teraz obejrzałam filmik Cudo Ward Miles - First Year - OFFICIAL - YouTube
Dagmar szacun kobieto za to, że to wytrzymujesz! Ja ledwo wytrzymuję wizyty teściowej, jak przyjeżdża na urlop (przebywa za granicą). Muszę to znosić, bo mieszkamy w jej mieszkaniu, ale momentami to ledwo to wytrzymuję, a co dopiero jakby miała na co dzień z nami być. Przykre jest jak od najbliższych słyszy się zamiast słów radości i wsparcia na wieść o ciąży, słowa negatywneTeściowa na żadną z moich ciąż nie zareagowała pozytywnie, cóż wrobiłam jej syna najpierw w ślub potem w dzieci
![]()
OMG poryczałam się jak bóbr. Żeby tylko wszystkie takie historie miały happy end :-(
23 tydzień ciąży | 53 % |
24 tydzień ciąży | 67 % |
25 tydzień ciąży | 82 % |
26 tydzień ciąży | 85 % |
27 tydzień ciąży | 95 % |
28 tydzień ciąży | 96 % |
29 tydzień ciąży | 96 % |
30 tydzień ciąży | 97 % |
31 tydzień ciąży | 97 % |
32 tydzień ciąży | 98 % |
Witam :-)
Ja na szybciutko, bo w tym tygodniu jestem rano w pracy.
Moja teściowa na szczęście nie należy do tych wtrącających się, bo tak to nie wiem jak bym wytrzymała ;-) Choć początkowo coś tam czasem przebąkiwała, ale wtedy ja udawałam że nie słyszę no i teraz już raczej nic nie mówi. Co prawda my osobno wszystko mamy, więc czasem mało co się widzimy. Na początku mieliśmy wspólną kuchnię, ale mój mąż stwierdził, że lepiej na swojej i jeden pokój przerobił na kuchnie i od tej pory jesteśmy zupełnie na swoim.
Kłótni do podziału raczej nie będzie, bo szwagra mam jednego i on też tutaj mieszka tyle , że na piętrze.
Zovita ja też mam dużo bardziej wrażliwy żołądek teraz i nieraz jak zjem coś nie tego, to później mnie boli albo mam rewolucję ;-) O kapuście kiszonej to mogę sobie pomarzyć, na szczęście jakoś mnie do niej nie ciągnie,
Moja dzidzia raczej spokojna, na razie typowe kopniaczki czuję sporadycznie. A tak to po południu albo wieczorem jak położę rękę na brzuchu to czuję jak fika. I zauważyłam, że z reguły jest to po prawej stronie. A Wasze dzieciaczki to po całym brzuchu harcują?