reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ostatnio pisałam, że pracując mam ograniczony czas na obowiązki domowe. Więc moje dziecko samo musi się sobą zająć. Często po prostu ogląda bajki.
Ostatnio razem sobie oglądamy takie pełnometrażowe. Najpierw Trolle, potem Króla lwa a teraz leci Gdzie jest Nemo.

reklama
A ja nie zjadłam i nie zjem bo w domu nie ma więc po sprawie:-) W tamtym roku też nie tknęłam ale było trudniej bo w pracy całe patery pączków.

To moje poczynania [emoji16] plus 12 pączków męża ;)
To właściwie wszystko dla niego :)

1487872694-aaaaaa.jpeg

Truskawkowa w jeden dzień nie przytyłam to i jeden dzień bez diety mnie nie zabije ;) poza tym 30 min na orbitreku zrobione w ramach pokuty :)

Tak Młoda zjadła donata na wierzchu była różowa polewa. Resztę jedz matko sama.
1487873593-aaaaaa.jpeg

Ostatnia edycja:
Bilans na dziś: 2 pączki, 3 oponki, 2 kruche ciasteczka i princessa [emoji2]
Kinga zjadła trzy kuleczki z oponków (te wykrawane ze środka).

A faworka też bym zjadła

reklama
Do góry