reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Truskawkowa to wyspalas sie porzadnie jak tak wczesnie poszlas spac:rofl:

Ja leze z kawa,wczoraj sprzatalam,na obiad miecho wyciaglam.Za godzine mam goscia na drugiej kawe heh,to bedzie kolorowo.chlopaki u siebie swiruja a dziewczyny tu walke o zabawki zrobia

Mamba to upoluj jakis plaszczyk na wiosne dla mojej

reklama
Moj wczoraj poszedl na 24h,wroci wieczorem
Mam przerwe z kawa,rano poscielilam lozka i nakarmilam 3dzieci;-) ;)

Loka czekam na wiesci:happy2:

Edysiek przegladam ta grupe ale tam strasznie duzo ogloszen,dlatego Ty nsprawde masz reke do wylapania takich okazji.

Agunia jak J ?

Viltutti Olo zdrowy juz?

Djmk cos zniknela

Ostatnia edycja:
Bluźnicie z tym spaniem. Ja wstałam standardowo o 5, a teraz jestem w drodze do Ikei, bo chcę kupić Julkowi łóżko.

Macie dziewczyny oko. Ja też jestem w grupie, ale nic mi się nie udaje wyłapać.

Ancona, a co teściowa na taki tekst?

Milenka Julko w końcu czuje się lepiej i od wczoraj nie ma już temperatury.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj na obiad kupiłam lazanię [emoji6] tylko do piekarnika włożyć [emoji1] Jeszcze jest zupa z wczoraj.

Na tych grupach najlepiej samemu napisać post : kupię to i to w takim rozmiarze. Wtedy jest łatwiej. Ja to sama wyyszukuję i wtedy piszę do ludzi, żeby mi wysłali zdjęcia co mają ciekawego i wtedy wybieram.

DJMka pewnie w szkole.

Agunia wlasnie jakies upatrzylas sobie?
Dobrze ze juz lepiej Julkowi.
Ja raz kupilam na grupie za grosze kilka ubranek nexta i bylam bardzo zadowolona. Ale jesli teraz mi wyszly po ok 15-20 zl z sztuke ubrania w coccodrillo to nowe zamowilam. Ale soidenek nam braknie na bank wiec czeka mnie jeszcze zakup.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry