reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
A my jeszcze w łóżku:p chłopcy śpią. Chociaż mały ok 9 się przebudził i mówi że dzień to się nie śpi ale on jeszcze poleży i śpi heh

Grypa panuje u mojego w szkole 10osob bylo w piatek.My tez ferie zaczynamy w sobote,duuzo melisy potrzebuje:rofl2:
Moja chodxi spac przed 20to do 10nie ma szans na spanie,zreszta ma lekki sen i jal mi budxik dzwoni to tez wstaje

Ta grypa to chyba wszędzie. Na weekend nie szliśmy do znajomych, bo ich dzieci chore. Może jak moja w domu siedzi to ją ominie.
U mnie ferie na samym końcu.

Milenko moja też przed 20 idzie spać. Duża też tak chodziła nawet jak już starsza była. Nie ma zmiłuj, wieczorem jest czas dla rodziców ;)
Ja do śpiochów nie należę, więc to że rano wstaje tak bardzo mi nie przeszkadza.

Truskawkowa tak u nas ferie w tym roku pierwsi zaczęliśmy i tydzień już minął.

Milenka u Was na komunię dzieci w albach idą? Rozglądałaś się już za butami i garniturkiem? Bo chyba trzeba zacząć o tym myśleć...

Ancona tak w albach,ale w lutym ma przyjechac jakas firma na spotkanie konunijne i beda sprzedawac wszystko.Jak nie beda tragiczne ceny to kupie wszystko na miejscu.teraz zaproszenia musze zamowic bo mi fajne w oko wpadly.

Edysiek mi pasuja idealnie jej godziny spania,w dzien nie spi juz ale nocka ok 12h u niej trwa:happy:

Moja od kilku dni chodzi za mna i pyta kiedy w koncu jej kupie pieski z psiego patrolu,nie wiem z kad to wziela bo nic o tym nie wiem heh.Musze na alli posxukac bo na allegro drogie te figurki

Milenka to fajnie, u nas jeszcze nic nie wiadomo, podobno w albach mają być i może na kolejnym spotkaniu już coś konkretnie powiedzą. Kurcze dobrze że przypomniałaś bo kompletnie zapomniałam o zaproszeniach zaraz zrobię rozeznanie:)

reklama
Do góry