reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Katjuszka smieciarka odjechala rano to bez szans.
Teraz to juz mi sie plakac tylko chce,nie dosv ze to drogio i miala malo to teraz nie ma wcale..
Juz wczoraj nie bylo,i dzis od rana szukalam z odsuwaniem lozek,szafkach kuchennyvh nawet.w smieci poszly jak nic.
Oczywiscie lego juz sie bawic nie bedziw bo atrakcja tylko ludziki byly..

reklama
Milenko u nas kotek przytulanka taka malutka zapodziala sie na miesiac bo byla pod lozkiem ale tak sie zaklinowala ze byla za oparciem od srodka i nie bylo jej widac. Trafilam dopiero przypadkowo. Moze figurki tez sie tak znajda. Zszukalam sie wtedy 5 razy caly dom

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Milenka jak mała tak lubi ludki to zobacz na Ali. W dobrych cenach czasem są. Wiem że długo będą szły ale lepszy rydz niż nic ;-) same ludki można za dobre pieniądze z Play Mobil kupić.

Milenko może faktycznie gdzieś leży wtyknięte.

Moja ostatnio ma takie jazdy, że głowa boli. Czy ja kiedyś pisałam o buncie? To chyba nie wiedziałam o czym piszę. Teraz drze się jak opętana, piszczy, krzyczy aż ochrypnie i to z byle powodu, wystarczy że coś jest nie po jej myśli. Nic do niej nie dociera, nie ma co gadać, przytulać też nie, bo jeszcze gorzej wrzeszczy. I tak potrafi kilka razy dziennie. Wczoraj schowała się za łóżeczko i tak siedziała pół godziny stąd się. Wiem, że najlepiej zostawić, ale jak widzę ją w takim stanie to serce mi się kraje. Ona krzyczy, że aż ochrypnie.

U mnie też wesoło. F daje po zaworach, na pole nie, w domu nie, jeść nie , bawić się nie, czytać nie, malować też nie, nic nie robić też nie, rzuca wszystkim, drze papę od rana, teraz śpi - zobaczymy jak wstanie, chociaż cudów nie nie spodziewam. Aaaaa miałam coś napisać ale to nie tutaj bo ktoś wyciągnie w kontekstu i "afera" murowana [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hmm Kuba jak widze zawsze ma wszystkie te " symptomy" co inne dzieciaczki z opoznieniem wiec mozliwe ze tez bede miala wkrotce wesolo:)
Ogolnie tez jest wszystko na nie ale wystarczy podejsc go odpowiednio i jest juz zgodny a nawet sam cos zaproponuje.
Milenko Kuba tez uwielbia sie bawic figurkami Lego ale on uwielbia zeierzeta. Ma ich juz kilka

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Moja wcześniej też była na nie, ale udawało nam się dogadać, albo trochę się podarła. Teraz jak tylko coś jest nie po jej myśli to wpada w histwrię.

Moja to raczej z zalu buczala ze nie ma ich.generalnie jak brata nie ma to jest super,bawi sie ladnie ale zabawki wszysykie musza byc wyjete.
Koszmar sie zaczyna jak mlody wraca ,darcie caly czas,ona nim dyryguje,wszystko mu zabiera on nie daje i zadne nie ustapi...
No i masakra bo zadnemu dziecko nie da zabawki,od razu wszystko wyrywa z rak.
W przedszkolu raczej workiem trenigowym nie bedzie i nie da sobie w kasze dmuchac.bo syn to stal i patrzyl jak mu cos zabrali albo dokuczali.

reklama
Do góry