reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ja w Karpaczu, niestety dziś wracamy :( bylo super tylko Mlody nie spi po nocach i 2 dni bez drzemki. Mieliśmy też kolejny rzut rosnacych piątek.
Odezwe sie z domu jak juz Wiedzme tesciowa wyprawie.

reklama
Myszka a jak się czujesz?

Tak skorzystałam że Z urzadzila jedna ze swoich popisowych nocy. Od 21.30 do 23 impreza, 24.30 jedzenie, 2-4 impreza. Wstała przed 7. Idę jutro mną szczepienie i będę gadać z lekarka bo przecież tak się żyć nie da. M lekko w szoku bo myślał chyba że przesadzam..

Truskawkowa podeślę Ci swoja teściowa :)

Katjuszko samopoczucie mam ok, plamienia ustaly i to najważniejsze. Obawiam sie lekko powrotu do domu bo TO babsko nawet na odleglosc mi ciśnienie podnosi.
We wtorek albo w czwartek ide na kontrolę do gina.
Współczuję Tobie nocy.

Katjuszko a nosidla probowalas? U nas do ok roku dzialalo cuda, pozniej juz raczkowal.
Myszka wdech i wydech. Tesciowa olej. Dbaj teraz o siebie i Maleństwo przede wszystkim.
Truskawkowa kawka, drineczek :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Aplikacja mi powiadomień nie pokazywała.

Katjuszka jak lekarka powie Ci coś rozsądnego odnośnie snu to napisz. Młoda drugą noc z rzędu histeria. Wykończy mnie ten dzieciak [emoji22]

Truskawkowa to jak m nie daje radu to dzieci jeszcze zostały ;)

reklama
Katjuszka - spróbuj. Najwyżej nie zadziała. Mnie homeopatia wielokrotnie tyłek uratowała. A bardzo sceptycznie do tego podchodziłam. Tylko trzeba się stosować w 100% do wytycznych no i trafić na dobrego lekarza który dobierze właściwie preparaty.

Do góry