reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
My rozmiarówka 104-110, chociaż body z H&m ma jeszcze 98 ( naciągnęły sie fajnie nie tracąc fasonu). Przez lato nie ubieram mu body. Myśle, że jak nie pożegnamy pamersa do jesieni (na co sie nie zanosi [emoji849]) to zakupie jeszcze bo fajnie trzymają pieluchę i nie bedzie mu po plecach zimno. No chyba, że zdarzy sie cud to kupie dłuższe podkoszulki.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

U nas rozmiar niektóre 98 i 104 .
Uwaga wróciliśmy z 2,5 godzinnego spaceru i siku było dopiero po wejściu do domu. Majtki suche ale po nocy wstał dzisiaj zasikany po pachy :)

Ja to sama nie wiem jaki rozmiar K nosi. Na wygląd biorę bardziej niż rozmiar bo są kosmicznie różnice. Choćby w tym 5 10 15 kupiłam 5 koszulek na 104. Dwie sa na teraz, dwie na jesień a jedna to może na wiosnę. Każda inna a niby ta sama firma. Najbliżej jej rozmiaru 98 ale wyrasta..
Dziś kupiłam w smyku trzy koszulki na lato za rok. Dwie po 12 jedną za 15 :-) plus 6 podkoszulek.. były w promocji w trzypakach po 12 za paczkę. Także zakupy uważam za udane :-)
Z dziś była na szczepieniu i kiepsko było dość bo chyba zaczyna kumac że te miłe panie to są niekoniecznie fajne ;-) choć na pewno lepiej było niż z K..

reklama
Moja nosi 86, 92/98, ale tak jak pisze Katjuszka z tymi rozmiarami różnie.
Przede mną weekend imprezowy. A tak mi się nie chce...

Do góry