reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Mika ja już skończyłam czekam aż się firanki upiorą powieszę i dość na dzisiaj jedyne o czym marzę to kąpiel bez pośpiechu i wrzasków pod drzwiami łazienki :) ech.. marzenia :rolleyes:

Hej
Przepraszam, że spóźnione, i na dodatek grupowo, ale jak najbardziej szczere życzenia urodzinowe dla Milenki i chłopaków O i J :) niech zawsze im dopisują humory, dobre zdrowie i grzeczni rodzice ;)

Ja króciutko tylko, czemu mnie mało ostatnio. Mąż miał wizytę we wtorek u chirurga po której go zatrzymali w szpitalu i miał zabieg. Nic groźnego, ale biedak nie może za bardzo siedzieć (zabieg w tych rejonach) ma silne środki przeciwbólowe i antybiotyki, po których kręci mu się w głowie, gwiżdże w uszach i jest mu niedobrze. Wzięłam wolne z pracy, codziennie zawożę go do szpitala na zmiany opatrunków (ma zakaz prowadzenia samochodu), a tak od rana do wieczora z Emmą, która nie rozumie, że po tacie nie można teraz skakać, ani czemu tata nie bierze na ręce, więc ją zajmuję jak mogę, żeby dała mężowi spokój, aż mu się nie polepszy.
Ogólnie mało czasu i padam.
Dziś olałam prasowanie na rzecz drzemki z Emmą ;) Zbawienna godzina snu :)

A u mnie szal cial. Starszy wieczorem mial temp 38,2. W nocy tez 38, ale po lekach spadala ladnie. Innych objawow brak. No kaszel alergiczny ma, ale to norma. Oby na tym sie skonczylo i oby mlody nie zalapal.
Milej soboty:-)

Ja tylko na minutę, młoda zakochana w torcie

Załączniki

• IMG_20160319_102414.jpg
    IMG_20160319_102414.jpg
    227,5 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry