reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenko szczerze to nie wiem jak ten model ale zdałam się na adidasa bo wszystkie buty starszaka tej marki były profilowane. Więcej napiszę jak przyjdą :) a żeby kupić solidne markowe profilowane to trzeba pewnie przynajmniej drugie tyle zapłacić.

Loka a zimowe butki są jeszcze wyższe i nic się nie dzieje to myślę że i w tych nic mu nie będzie :-). Wpadły mi w oko i zamówiłam a jak coś będzie nie tak to zawsze można zwrócić. Niestety nie mam możliwości kupienia mu fajnych butów na miejscu tylko online.

Agunia Julko na pewno nie oprze się pysznym pączusiom :-) :) mój K nie może się jutra doczekać bo w końcu obiad zje w szkole - pączki jako danie główne :-D

A co do lumpka to mam tu taki jeden co wygląda jak sklep z górnej półki ;-) ;):-D mały, wszystko sortowane ogólnie czysto i pachnąco to tam czasami zaglądam a jest też taki duży co ludzie potrafią się bić - tam nie chodzimy :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja z rana atakowałam polski sklep i zrobiłam zapas chyba na tydzień [emoji6] także do mnie tez możecie wpaść.

Ancona - super butki.

Ja dzisiaj byłam odebrać paczkę z NeXT i jestem zadowolona. Butki na lato jak znalazł, fajne są tym bardziej, że mają skórzaną wkładkę profilowana.
ImageUploadedByForum BabyBoom1454589688.213616.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1454589698.194575.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1454589688.213616.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1454589688.213616.jpg
    153,4 KB · Wyświetleń: 164
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1454589698.194575.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1454589698.194575.jpg
    230,2 KB · Wyświetleń: 166
reklama
Mika a o której najbliższy samolot? :-D

Super zakupy i koszulka fakt świetna

Czarna mamba ja rano jeździłam po cukiernich bo chrust do szkoły musiałam kupić to poszalalam z paczkami

Ancona daj znać jak się układają te butki a były inne kolory?

Do góry