reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Truskawkowa fluidy z siłą lecą do Ciebie;-)

Dziewczyny jako ciekawostkę napiszę że z racji tego że mąż ma problemy z wątrobą to muszę mu "chudo" gotować:confused2: co jest trudne bo sama lubię zjeść tłusto:) no ale Kasia stwierdziła że można zrobić placki ziemniaczane w piekarniku:eek: no i ... da się:) Poważnie i są nawet całkiem podobne do tych ociekających tłuszczem:-D

reklama
Kroczek - mój brat teraz tez musi chudo jeść i właśnie tak zrobił. Jadłam i są pycha [emoji39]

Truskawkowa - szczerze współczuje mimo, że nigdy zatok nie miałam i nie znam tego bólu. Katar mam taki, że niedługo mi chyba oczami pójdzie.

Milenką - koniec laby !! Melduj sie tu natychmiast [emoji6]

MIKA mówisz i masz;-):-D

Zdrówka dla wszystkich chorowitków a widzę ze jest ich strasznie dużo,chyba faktycznie po łączu cos poszło:szok:,u nas tfu ku mojemu zdziwieniu wszyscy zdrowi,ale młoda coś marudna od wczoraj,budzi się w nocy to nie wiem czy jej nie bierze jakieś diabelstwo.
Ja mam labę bo mój m na zwolnieniu od wtorku,to korzystam do ogarniania ogrodu przed zimą a jutro na weselu będe ręce w kieszeni trzymać w takim stanie są po tym:confused2:

TRUSKAWKOWA sama bym poszła na wesel żeby potańczyć,ja obstawiam że nawet na parkiet nie wyjdę bo mój na trzezwo się nie bawi a pić nie bedzie bo prowadzi;-),zresztą my pewnie koło 19 już do domu wrócimy

Hej wracamy do żywych ale mnie dopadla jakas chandra na maxa. Uspokoje sie to sie odezwe jutro.

Ps. Te placki ziemniaczane w piekarniku to jakis specjalny przepis? Proszę o instrukcje.

reklama
ja tez poproszę o instrukcję do placków. Lubię nawet bardzo ale nienawidzę smrodu i tego ociekania tłuszczem ;-) szczególnie jak długo piec i na czym żeby się nie przykleily?

Do góry