katjuszkaa
Fanka BB :)
Tia... znowu pijaństwo widzę
Madzik udanej podróży jutro :-) Przy następnej wizycie zapraszam do mnie, pewnie nowe Bobo już będzie na świecie ;-)
Milenka... mhm wstyd, że się jeszcze nie spotkałyśmy.. choć nie ukrywam, że ja ostatnio trochę jednak i z czasem i siłami na bakier.. ;-)
Sluchajcie wpadłam Wam sprzedać pomysł co robiłam dziś z moim dzieckiem przez godzinę.. tzn zapewne nie z każdym się coś takiego uda, bo raz dziecko musi mieć "skrzywione" smaki, a dwa K fascynuje się wszystkim co ma jakąkolwiek formę zbliżoną do kulki.. A więc zahaczyłam o sklep wracając z pracy i mi granat w oko wpadł.. myślę, kupię, K jest dziwna to może jej posmakuje. Przychodzę do domu, a niania lekko mnie wyśmiała stwierdzając że nie ma bata, żeby K to chciała jeść.. A więc to było najlepiej wydane 6zł w tym tygodniu. Nie dość, że zjadła pół to jeszcze prawie kulka po kulce.. co dało nam godzinę zabawy.. mnie wybierania, a jej jedzenia i karmienia mnie.. Taki relaks jak dawno nie zaznałam![Rofl2 :rofl2: :rofl2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rofl.gif)
Bawcie się dobrze i nie pijcie za dużo ;-)
Madzik udanej podróży jutro :-) Przy następnej wizycie zapraszam do mnie, pewnie nowe Bobo już będzie na świecie ;-)
Milenka... mhm wstyd, że się jeszcze nie spotkałyśmy.. choć nie ukrywam, że ja ostatnio trochę jednak i z czasem i siłami na bakier.. ;-)
Sluchajcie wpadłam Wam sprzedać pomysł co robiłam dziś z moim dzieckiem przez godzinę.. tzn zapewne nie z każdym się coś takiego uda, bo raz dziecko musi mieć "skrzywione" smaki, a dwa K fascynuje się wszystkim co ma jakąkolwiek formę zbliżoną do kulki.. A więc zahaczyłam o sklep wracając z pracy i mi granat w oko wpadł.. myślę, kupię, K jest dziwna to może jej posmakuje. Przychodzę do domu, a niania lekko mnie wyśmiała stwierdzając że nie ma bata, żeby K to chciała jeść.. A więc to było najlepiej wydane 6zł w tym tygodniu. Nie dość, że zjadła pół to jeszcze prawie kulka po kulce.. co dało nam godzinę zabawy.. mnie wybierania, a jej jedzenia i karmienia mnie.. Taki relaks jak dawno nie zaznałam
![Rofl2 :rofl2: :rofl2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rofl.gif)
Bawcie się dobrze i nie pijcie za dużo ;-)