reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Poproszę o kawę dozylnie, bo dwa kubki droga doustne nie pomogły. Ewentualnie pożyczę od kogoś wrzeszczacego dzieciaka to może mi się poprawi. Bo siedzę w pracy i oczy same mi się zamykają. U nas ostatnio noce tfu tfu.... Ale i tak się nie wysypiam bo albo młody się obudzi, albo starszy, albo psa trzeba wypuścić, albo Tymka przykryć. Wczoraj położyłem się ok 24.30 a od 6 już na nogach.

Ja myślę że to zmiana pogody tak na nasze dzieci działa. Skoro ja sama czuje się jak wypluta to wcale się dzieciakom nie dziwie.

reklama
Marcia ja podrzucę Ci mojego odrazu spanie mija :-D
Mika ja mam podobny przepis tylko do tego daję jeszcze podsmażoną cebulkę, paprykę i czasami czosnek - na ciepło pycha :tak:

Już mi się ciśnienie podniosło, bo z przedszkola zadzwonili że Tymek z gorączka i wymiotowal. Jesteśmy u teściowej teraz bo po Ignasia przyjechałam ale śpi akurat. A mnie gardło boli :-(

A Olo dzisiaj zapodał spektakularnego pawia na samiuteńkim środeczku ekskluzywnego jubilera... :eek:
Na szczęście pani była tak miła że nawet zaoferowała że sobie posprząta:laugh2: ale zrobiłam to ja, a pani pozostawiliśmy tylko smrodek :zawstydzona/y:
Raczej moja mama nie dostanie biżuterii na 50 urodziny :-)

Marcia uuuu wspolczuje wymiotow.
Viltutti Tobie tez.
My juz po przedszkolu, ziemniaczki dla m sie gotuja, a jutro robie zupe gulaszowa(pierwszy raz).

Właśnie do tych placków, o których pisałam, daje się mąkę ziemniaczaną, jajko, ser starty, paprykę i się smaży. Chyba jutro je zrobię :D

A u mnie dziś były żeberka:) Ale jutro mam ochotę na owe placki więc DJMka poproszę o przepis dokładniejszy:)

Wrzucę tu:
-2 filety z kurczaka pokrojone w drobną kostkę
- 10 dag startego sera
-2 całe jajka
- 2 łyżki mąki ziemniaczanej
- natka pietruszki
- papryka pokrojona w kostkę(opcjonalnie)
Filet oprószyc solą, pieprzem, papryką. Wszystko razem wymieszać i smażyć na oleju.
Można dorzucić pieczarki, cebulę.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry