reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Gdyby ktos chcial wiedziec zyjemy po imprezie. Wrocilismy pozno bo wpadlismy jeszcze do mojego brata na...pizze.
A teraz jestem pewna, ze starszak mial wirusowe zapalenie krtani gdyz junior wstal o 2 z szczekajacym kaszlem...wiec inhalacje z pulmicortu i beroduali, sinecod oraz wycieczka do pokoju balkonowego w celu zalapania zimnego powietrza. No zyc nie umierac. Rozumiem 1 krtaniowiec w domu ale 2 to juz przegięcie .....

reklama
Marcia ja tez bez wredoty @. Zapowiedzi jakies co jakis czas sie oddzywaja ale nic sie poza tym nie szykuje.
Pogoda u nas do bani i jestesmy uziemieni w domku. Ojjj Mlody nie bedzie szcesliwy z tego powodu.

Marcia - mój @ po odstawieniu małej od piersi też nieregularny. Raz 29 dni raz 34 raz 38 i tak na zmianę. Poza tym bardziej obfite. Chyba w końcu wybiorę się po tabsy choć na pół roku bo choć nie lubię faszerować się hormonami to może jednak mój okres by się uregulował.

Oglądnęłam dziś paszczękę E i wydaje mi się że ten ząb co jej na dole idzie to chyba nie jest czwórka tylko piątka bo coś mi się widzi za daleko od dwójki jest żeby to czwórka była:unsure:. I palcem wyczułam coś na górze i to po obu stronach ale E nie da sobie w paszczę zaglądnąć to nie wiem co idzie.Chyba że ją skuszę kawałkiem kartonu...??? Powinna całkiem szeroko usta rozewrzeć:-D

Ostatnia edycja:
Wywołałam wilka z lasu i dzisiaj @ taka że już mam dosyć. A jeszcze do mojej mamy się wybraliśmy w odwiedziny, bo jutro wyjeżdża.

Kurcze Truskawkowa współczuję tych chorób chłopaków. Oby szybko z tego wyszli

image.jpg:tak: Takie oto mam widoki koło domu :tak:

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 47
Mika widok jak widok ale pewnie zapach piekny:rofl2:.Ja wczoraj poszłam z młodą na spacer,obok domu teściów bratanicy m mają przy siatce posadzone,kilka kolorów bzów,azalię,krzewuszkę,kalinę,tamaryszka i złotolina,matko jaki zapach,miałam ochote usiąść na drodze i delektować sie tym zapachem:-D

Marcia a już miałam Cię po test wysyłać a tu jednak wredna @zawitała:-p
Co do mojej córki to ja już nie wyczekuję jej chodzenia bo to bedzie nie predko,myslę że 18miesiecy to bardzo realny termin.

TRUSKAWKOWA to masz kolorowo,współczuje Ci tyle tych inhalacji robić,ja po jednej krtani miałam dość tego sprzętu:zawstydzona/y:

My po komunii,jak sie spodziewałam młoda żarła jak opętana,na przyjęciu bylismy troche ponad 2h bo nie dało sie jej od stołu odciagnąć taki ryk był a teraz już pokutuje[a ja razem z nią]bo już brzuch boli i każdy pruczek to jest krzyk przez sen.Zaczynam sie poważnie zastanawiac czy ona tasiemca nie ma:szok:,zjadła prawie całą miseczkę mojego rosołu,potem ziemniaka z miesem.6szt dużego winogrona,trochę torta,3plastry szynki i to wszystko przez tak krótki czas:no:.Ja za to przyjechałam głodna,nic godnego uwagi dla mnie nie było a obiadu większość młoda zjadła;-)

Twórcze zajęcie córki, zaczęła na imprezie a efekt końcowy w domu

A najlepsze było jak kelnerka zabrała talerz po obiedzie a moja młoda tak krzyknęła na nia ze złością że wszyscy parskneli śmiechem.

Załączniki

• 20150517_175941.jpg
    20150517_175941.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 49
  • 20150517_130223.jpg
    20150517_130223.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Milenko jakbym o moim Ignasiu czytała. On też takie ilości potrafi zjadać. Myślę że dał by radę tyle samo zjeść w tym czasie co Milenka. Tylko że on jest w ciągłym ruchu. On żadnego posiłku nie je na siedząco. Tzn siedzi do momentu zaspokojenia pierwszego głodu czyli np pół kanapki. Potem zaczyna się wiercic a na koniec wędruje wokół stołu lub po całym pokoju i tylko podchodzi po załadunek do buzi. Nie umiem go nauczyć żeby usiądzie spokojnie. Liczę tylko ze w końcu z tego wyrośnie.

Mika piękne widoki masz.

Truskawkowa jak Twoje chłopaki? Bo u mnie oboje z katarem a jak byliśmy u mamy to Ignas nagle gorączki dostał. 38,5 miał. Ale dostał nurofen i szybko odzyl. Ciekawe co przyniesie noc. Gardło ma trochę zaczerwienione ale bez tragedii.

My tez po komuni. Fajnie bylo, posmialam sie, pogadalam.
Chlopaki juz chyba przywykli do inhalacji. Zobaczymy co noc przyniesie ale chyba trafilismy w pore z lekami tfu tfu

reklama
Do góry