reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Rila ja chyba też mam jakies przesilenie. Normalnie co dzień to gorzej. Albo po prostu młoda coraz bardziej goni. Wczoraj wózek nie, ręce tez nie tylko idziemy i zbieramy wszystko po drodze... wiec daleko nie zachodzimy..

Boje się czy jej coś nie zawialo wczoraj bo kicha strasznie :-( niby ubrana była porządnie, ale powietrze ostre to mogło coś do gardła trafić. zeby na tapecie, górna dwójka bo wszystko znowu gryzione. Widać ją, ale pewnie przebije się jak zwykle za dwa trzy tygodnie :-(

reklama
Truskawkowa, Auliya - NAJLEPSZE ŻYCZENIA URODZINOWE DLA CHŁOPAKÓW!!!

Milenka ja też na śniadanie tabletka i idę po następną :/ dawno tak mnie głowa nie bolała.

Truskawkowa zaraz H podrzucę a po szkole starszaka ;-)

Młody odsuwa krzesełko którym zastawiam wejście między kanapę a grzejnik i zaklinował się matko jaki wrzask górą musiałam go wyjmować. No wszędzie wejdzie:wściekła/y:

Dziękujemy za życzonka. A z racji urodzin postanowił pospać i wstał po 9:tak: Za to starszak o 6:wściekła/y:
Ancona dawaj H- moi już tak dali popalić, że jeden w tą czy w tą to już bez różnicy. Mój starszak na 13 do przedszkola, więc ilość się nie zmieni po przybyciu Twojego starszego;-)

Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów!

U mnie nie ma tragedii, jakoś ogarnęłam to Olkowe chorowanie, nie rozbujało się zbytnio także walczymy tylko z katarem. Of kors ja też jestem chora, jak co miesiąc ostatnimi czasy i gorzej mnie bierze niż małego. Tak więc lekko nie jest, bo mąż jak zwykle na drugim końcu Polski...
Całe szczęście że mały chyba wyrósł z całodobowego marudzenia.

Katjuszka, tak sobie myślę, że Twoja K. to takie w zasadzie zwykłe skręcone dziecko. Podejrzewam że jakbyśmy się spotkały, to zachowanie mojego O. nie byłoby inne. Wszystkie imprezy, wyjścia itp polegają na ciągłym zabawianiu i wymyślaniu atrakcji żeby czymś się zajął, więc dla mnie zbawieniem jest to, że zaczął chodzić więc jak będzie robił to sprawnie, to planuję od rana do nocy siedzieć na dworze, niech łazi gdzie chce :)
Pytałyście o kościół - na szczęście nie chodzimy, bo byliśmy ostatnio w lipcu na chrzcie to przespał a ostatnio na koszyczku to piłował się jak opętany :D

Rowerek biegowy mały dostał od chrzestnego na roczek, ale jakiś wielgachny taki, więc może kupimy jakiś mniejszy jak zacznie chodzić. Chociaż u nas żadne pchacze i jeździki nie mają wzięcia...

100 lat dla wszystkich solenizantów :)
Melduję się szybko póki młody śpi. U nas marudzenie nocne z powodu ząbków trwa nadal, noce są koszmarem ale twierdzę, że bardziej dla małego niż dla mnie bo to on cierpi chociaż stosujemy wszystko co się da. Ja w dzień kawą i słodyczami postawię się na nogi a reszta się nie liczy.
Nie wiem już czy pisałam ale testy wypadły negatywnie :( a na trening brak siły :no: Boję się, że z powodu tej "spinki" na 2 kreski nic nie wyjdzie nam. Zresztą @ nadal brak.

Mamba 100lat w szdzesciu i radosci dla Twojego najmlodszego mezczyzny. Usmiechnietych rodzicow i opiekunczego brata a takze duzo szalenstw bo przecież trezba miec troche radosci w zyciu.

Dziekuje wszystkim za zyczenia i pamiec. Impreza u nas juz byla wspolna z bratem dla rodziny w swieta.

Madziolina zaskoczylas mnie. Rozne rzeczy sobie jako pchajke ale nie przyszlo mi do glowy ze o biegowke (rower biegowy) moze chodzic...

U nas noc tragiczna pod znakiem zebow. Chyba wył, oczywiscie sie nie przebiły wiec czekam na kolejna cudna noc :baffled:

55.gif
Urodzinowe buziaki dla Kini, Artiego i Olusia. Rośnijcie zdrowo

reklama
Do góry