reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Kroczku u H nie mam raczej problemu z paznokietkami czasem coś się złamie ale to jak w porę nie obetnę ale pamiętam jak K był mały to tragedia jakaś ciągle połamane miał i u stóp też było bardzo źle on do tej pory ma słabe paznokcie i sama się zastanawiam czy jest coś żeby je wzmocnić czy taka jego uroda.

Chłopaki dopiero popadali :dry: a myślałam że po dniu spędzonym na powietrzu szybciej pójdą spać.

reklama
Juz skonczylam :-) nie lubie prasowac, ale jak mus to mus :-S
Mam nadzieje, ze jutro tez taka piekna pogoda bedzie to upiore posciel nasza i malego tez to sobie pieknie wyschnie na sloneczku!
Dobranoc!!!

Kroczku u moich chłopców łamliwe pazurki, właściwie nie wiem co na to zaradzić...
z kremem to mnie kiedyś opiórkała pediatra że za wysoki i za dużo. Ponieważ mamy niedobory witaminy D to nie szaleję z filtrami i się niczym nie smarujemy póki co. Ale O jeździ raczej pod daszkiem więc i w cieniu. Rozejrzę się za czymś dobrze rozsmarowującym i nie za wysokim (góra 25-30) bardziej od utraty wilgoci żeby chronić bo i tak czapki i inne okrycia będą a w tropiki się nie wybieram.

Dzień dobry.
W sumie nie zbyt dobry. Córka dała popis w nocy. Ja położyłam się po 22, a ona zaczęła tańce. W sumie chyba ok. 1 dopiero zasnęła, bo się walała u mnie po łóżku. Głowa mnie boli, Młoda jakaś ciepłowata. W nocy też ciepła była, ale już nie mierzyłam jej temperatury.
Co do kremu to ja tak jak Auliya nie szaleję ze smarowaniem.

Ja witam z kawka w reku. Plan mialam dzis dobry o napiety. Wstalam z M o 6 i juz sie mialam nie klasc tylko pranie ogarnąć.. taaa z chwila wyjasci tatusia z domu mlody otworzyl oczęta..... plan padl....kawa o wschod slonca zaliczone.

reklama
U mnie dziś bez komentarza... kawa w ręku najmłodszy marudzikuje, środkowy w domu został a najstarszy wrócił po 1 w nocy a spać nie mógł do 4. Oczywiście ja razem z nim spać nie mogłam.
Tak czasami wam zazdroszczę tych wschodów słońca ale później przychodzi rozum do głowy i zadowolenie, że moje szczęście wstaje 7-8 dopiero.
Chyba koniec laby bo chłopcy zaczęli się bawić w chowanego/a kuku (pranie i gotowanie czeka trzeba korzystać)

Do góry