reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Julkowi zdrowka i szczescia i rodzenstwa zycze:-)
Moj jadl tylko o 4 i wstal ok 8. Przestawiamy sie na 1 dzienne spanie(ale za to 3h).
Ha ja juz mam zurek zrobiony zaraz kawka i spacerek. Potem przedszkole i sen mlodeg
o:-)

Agunia - wszystkiego najlepszego dla Juliusza!

U nas chodzenie pełną parą. O już od dawna chodził ale teraz przejdzie pokój kilka razy bez wywrotki i jeszcze sobie skubaniec kierunki zmienia i coś z ziemi podniesie i idzie dalej :-) J zaczął się dopiero od kilku dni puszczać ale jest już w stanie nawet 6 kroków przejść ;-)

Chłopcy spali dziś od 20 do 8, szok i niedowierzanie. Pewnie pierwsza drzemka się przesunie bo nie sądzę żeby o 10 poszli spać.

Witam. Coś nie mogę ostatnio do was napisać. Albo mi coś przeszkadza w połowie pisania albo mi aplikacja na telefonie nie działa.

Po pierwsze wszystkiego najlepszego dla J. Niech rośnie zdrowy i silny i zadowolony z życia oraz rodziców.

U nas w miarę ok. Korzystamy z pogody i większość dnia spędzamy na spacerach także dnie są w miarę ok. Za to w nocy średnio bo ostatnio młody zalicza po kilka pobudek z płaczem a o 5-6 już wyspany.

Ja nie wiem kiedy to moje dziecko przestanie jeść w nocy. Znowu jej się przestawiło i wstaje 2 razy . Pomijając to, że wstaje na mleko to oprócz tego całą noc marudzi i miota się po łóżeczku, jak ją wezmę do siebie dużo lepiej nie jest. Kiedy te zęby jej wyjdą to nie wiem. No nie wszystkie, tylko czekam na komplet 2 i 4, bo po 1 sztuce brakuje i może będzie trochę spokoju.

Rila gratki dla chłopaków. Ciekawe czy moja do roczku pójdzie sama.
Milenka ja mojej ostatnio dałam płatki i jakoś jej nie podeszły.
Moja dzisiaj od rana nic tylko wyje :baffled:

Przekichane macie z tym nocnym jedzeniem i wstawaniem. U nas od stycznia, czyli odkąd skończyło się cycowanie, przesypiamy całe noce i nawet nie chce sobie wyobrażać jak to jest wstawać w nocy do tej pory :szok:

Agunia jak dziec tylko zje o zasnie to jest ok. Ale jak spac nie chce to brak slow. Moj akurat zje i spi. Nawet jak o 7 rano zje to jeszcze zasypia:-)

reklama
Do góry