reklama
TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
Julkowi zdrowka i szczescia i rodzenstwa zycze:-)
Moj jadl tylko o 4 i wstal ok 8. Przestawiamy sie na 1 dzienne spanie(ale za to 3h).
Ha ja juz mam zurek zrobiony zaraz kawka i spacerek. Potem przedszkole i sen mlodeg
o:-)
Moj jadl tylko o 4 i wstal ok 8. Przestawiamy sie na 1 dzienne spanie(ale za to 3h).
Ha ja juz mam zurek zrobiony zaraz kawka i spacerek. Potem przedszkole i sen mlodeg
o:-)
Agunia - wszystkiego najlepszego dla Juliusza!
U nas chodzenie pełną parą. O już od dawna chodził ale teraz przejdzie pokój kilka razy bez wywrotki i jeszcze sobie skubaniec kierunki zmienia i coś z ziemi podniesie i idzie dalej :-) J zaczął się dopiero od kilku dni puszczać ale jest już w stanie nawet 6 kroków przejść ;-)
Chłopcy spali dziś od 20 do 8, szok i niedowierzanie. Pewnie pierwsza drzemka się przesunie bo nie sądzę żeby o 10 poszli spać.
U nas chodzenie pełną parą. O już od dawna chodził ale teraz przejdzie pokój kilka razy bez wywrotki i jeszcze sobie skubaniec kierunki zmienia i coś z ziemi podniesie i idzie dalej :-) J zaczął się dopiero od kilku dni puszczać ale jest już w stanie nawet 6 kroków przejść ;-)
Chłopcy spali dziś od 20 do 8, szok i niedowierzanie. Pewnie pierwsza drzemka się przesunie bo nie sądzę żeby o 10 poszli spać.
marcia331
Witam. Coś nie mogę ostatnio do was napisać. Albo mi coś przeszkadza w połowie pisania albo mi aplikacja na telefonie nie działa.
Po pierwsze wszystkiego najlepszego dla J. Niech rośnie zdrowy i silny i zadowolony z życia oraz rodziców.
U nas w miarę ok. Korzystamy z pogody i większość dnia spędzamy na spacerach także dnie są w miarę ok. Za to w nocy średnio bo ostatnio młody zalicza po kilka pobudek z płaczem a o 5-6 już wyspany.
Po pierwsze wszystkiego najlepszego dla J. Niech rośnie zdrowy i silny i zadowolony z życia oraz rodziców.
U nas w miarę ok. Korzystamy z pogody i większość dnia spędzamy na spacerach także dnie są w miarę ok. Za to w nocy średnio bo ostatnio młody zalicza po kilka pobudek z płaczem a o 5-6 już wyspany.
Edysiek
odkrywca
Ja nie wiem kiedy to moje dziecko przestanie jeść w nocy. Znowu jej się przestawiło i wstaje 2 razy . Pomijając to, że wstaje na mleko to oprócz tego całą noc marudzi i miota się po łóżeczku, jak ją wezmę do siebie dużo lepiej nie jest. Kiedy te zęby jej wyjdą to nie wiem. No nie wszystkie, tylko czekam na komplet 2 i 4, bo po 1 sztuce brakuje i może będzie trochę spokoju.
Rila gratki dla chłopaków. Ciekawe czy moja do roczku pójdzie sama.
Milenka ja mojej ostatnio dałam płatki i jakoś jej nie podeszły.
Moja dzisiaj od rana nic tylko wyje![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Rila gratki dla chłopaków. Ciekawe czy moja do roczku pójdzie sama.
Milenka ja mojej ostatnio dałam płatki i jakoś jej nie podeszły.
Moja dzisiaj od rana nic tylko wyje
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
TruskawkowaMamba
Edysiek moj tez 2 razy je w nocy. Dzis dal pospac i wstal raz. A starszak majac 8 miesiecy przesypial cale noce...
TruskawkowaMamba
Agunia jak dziec tylko zje o zasnie to jest ok. Ale jak spac nie chce to brak slow. Moj akurat zje i spi. Nawet jak o 7 rano zje to jeszcze zasypia:-)
reklama