reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam :-)
Viltutti jak to trzydniówka to już macie z głowy.
Auliya jak byłam z małą na SOR-ze to właśnie lekarz nazwał to fachowo rumień nagły.
DJMka u nas też kiepska noc, ale ja obwiniam pełnię :tak:

reklama
u nas noc łaskawa, ale co się dziwić jak ma nadal zaniżoną temperaturę. Ale jak nie śpi to jest niemożliwy... Byliśmy na pobraniu krwi dzisiaj, nie dość, że nie płakał to jeszcze się uśmiechał :eek: o 14 mamy wizytę to dowiemy się co tam wyszło.

Oby juz było po chorobie, teraz regeneracja sił. W DDTVN mówili, że w całej Polsce panuje trzydniówka.

Witam w trakcie porannego zasypiania (mruczy i mruczy i coś ciężko mu zasnąć...)
Mika nawet nie wiedziałam, że to zaraźliwe.
Ja dziś nie w sosie choć mały wstał w dobrym humorze ale w nocy co godzinę z płaczem się budził...

Auliya trzydniówka się drogą kropelkową roznosi. Widzę, że u was też noc nieciekawa.
Jak ja bym chciała, żeby moja sama zasypiała. Marzenie.

Viltutti to czekamy na wieści.

Trzydniówka to choroba wirusowa. Dobrze, że my mamy już za sobą.

DJMka moja nie musi sama zasypiać, mi by wystarczyło żeby w nocy się nie budziła ;-)

Viltutti dzielny Oluś, trzymam kciuki za dobre wyniki i koniec choroby.

Magda u nas też 1 drzemka musi być koło 10 a z drugą różnie, coraz ciężej jej zasnąć po południu.

My właśnie zbieramy się na spacer, nawet ładnie się zapowiada. A widziałyście prognozy, ma być nawet 17 stopni :-) :-) :-)

Edysiek przesypianie całej nocy jest poza sferą moich marzeń. ;) u mnie zimno, na termometrze mam 1,8 stopnia.

Młoda trzydniówki nie miała to przed nami.

Nie straszcie tymi trzydniowkami proszę ;-)

U nas noc średnia. Ani zła ani dobra. Tylko zasnęła dop o 21 a wstala o 6 :-( rozpiescila mnie wstawaniem o 7 i dziś ledwo żyje. Nie dość, że @ to jeszcze ból głowy koszmarny. Juz po 2 tabletkach jestem, ale chyba się z Młodą zdrzemne bo właśnie zasnęła.

Od kiedy poczytałam o HNB to już się nie ludze ze będzie sama zasypiać. Byle nocki lepsze były..

Viltutti mam nadzieje, że to już koniec zabawy w choroby bo Was nieźle wykonczylo.

Djmka skąd ja znam takie noce. Współczuję i życzę żeby dziś było lepiej, bo wiem jak to potrafi wykończyć :-(

Czy mi się wydaje czy ostatnio to pisze tylko kilka tych samych osób ? niedługo nas 5 zostanie..

MadzikM jak będziecie w Krk w wakacje czy coś to zapraszam oczywiście. Tylko K będzie wtedy grzeczna bo taka zazwyczaj jest jak ktoś przyjdzie.. Zdrajczyni mała :-) z niania to ja będę mieć problem bo ja delikatnie mówiąc mieszkam na zadupiu. Niby administracyjnie Kraków, ale dojazd komunikacją miejską średni..

Moje dziecko ciągle się bawi tym ryżem preparowanym.. Tylko coraz więcej go zjada :-/

reklama
Nie stresujcie się tak tą trzydniówką, nie jest obowiązkowa do przejścia, moje starszaki nie miały, może młodą też ominie. W tym sezonie wszystkie możliwe zarazy się szerzą na potęgę, masakra jakaś.
Viltutti twardziel z Olka, chyba rzadko się zdarza brak płaczu przy pobieraniu krwi. Trzymamy kciuki za poprawę

Edysiek gdzieś ty te 17 st widziała?, w moich prognozach na razie max 10 st. Dziś rano zero było i mżawka obrzydliwa. Marzy mi się już ciepełko i zdjęcie tych kurtek i kozaków

Do góry