reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

My tez już na nogach od 7 :-) Zuzka wyspana i gaworzy sobie ze swoimi zabawkami a mama zasypia przy kawie ;-)
W nocy pobudki dwie jedna na smoka i jedna na mleko ;-)
Edysia śliczny ten komplet a buciki przesłodkie :-) mała dostała od cioci takie beżowe tylko jesienne coś ala kozaczki :p
Marcia dużo zdrówka dla chłopaków!
Mika ja próbowałam kilka razy karmić Małą podczas snu ale niestety bez skutku nawet dziubka nie chciała otworzyć :-)

reklama
Milenka ja też mam plany, tylko gorzej z ich realizacją. Przy małej za wiele nie narobię, to co w domu. Jedynie jak śpi, ale wtedy sama nie wiem za co się brać. A jeszcze szkoła się zaczęła i starszej w lekcjach trzeba pomóc.

Butki były opisane jako używane, ale są nowe z metkami (mają ten specyficzny zapach nowości:tak:).
Komplecik też nie wygląda na używany.

Edysiek dzięki za mile słowo odnośnie jedzenia. Ja byłam strasznym niejadkiem :( wiec może mieć to po mnie. Taka jest chudzinka ze szok. Jutro szczepienie to mi ją porządnie zwaza i musze obczaić jakie centyle bo coś mi się wydaje ze marnie..

Mika nawet nie pytaj o noc :( od 24 do 5 prawie nie spałam. Tak się rzucała ze nawet trzymanie niewiele dawało. A o 4 zaczęła płakać to na ręce i usypianie na trzy razy :( o 7 ostateczna pobudka...a teraz drzemka ale też na rękach uspiona. Nie wiem co jest grane. Okres skoku minął przecież. W buzi miękko, ale chyba jest coś na rzeczy bo gryzie wszystko co popadnie.

Edysiek super zakupy:) ja właśnie wczoraj też zaczęłam szukać czegoś ciekawego bo pomału wyrastamy z wszystkiego

Chyba na tydzień jednak pojedziemy do tego Zakopanego.. z jednej strony się ciesze a z drugiej mnie to przeraża..

Ostatnia edycja:
Katjuszka a Ty dajesz słoiczki? Niektóre dzieci zwyczajnie nie lubią słoiczkowego jedzenia, może spróbuj raz sama ugotować i dać córci.
Kinga śpi, lecę na ogród. :-)

reklama
Do góry