Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
enya, na zielono to jeszcze nieeee...bo to zupełnie nie jak bj, jeszcze...najwyżej zmienię jutro...jem kalafiora, usypiam moją brykającą jeszcze latorośl i uciekam zaraz molestować mojego ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fioletowa myślisz że Twój mąż zauważy nowy motek???
Enya a na jakiej podstawie lekarz ci stwierdzil PCO? ja dostalam na to metformine, ale badal mnie tylko na usg w pierwszych dniach cyklu, wiec nie wiem czy troche za szybko mi tego nie stwierdzil?? teraz mierze temperature i sledze cykl i zobacze co sie bedzie dzialo. wkrecilam sie w ovufriend.pl ktos korzystal z tego miejsca? mnie sie bardzo spodobalo.
Szczerze to nie pamiętam Miałam jakieś 17 lat - wiem że miałam bardzo nieregularne miesiączki, robili mi jakieś badania, torbiele na jajnikach. Powiem Ci co wiem teraz - musisz zrobić w dniach 1-3 dc poziom FSH i LH. Stosunek LH:FSH jeśli jest powyżej 1 to może świadczyć o PCO. Poza tym przy PCO występuje podwyższony poziom prolaktyny i testosteronu. Mam nadzieję że Ci pomogłam
Metmorfinę też miałam brać ale w końcu nie wykupiłam ponieważ moje aktualne badania nie świadczą o PCO i albo się ktoś kiedyś pomylił albo po porodzie nastapiło u mnie cudowne uzdrowienie:-)