reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Pajka ja czuje nadchodzącą @ niestety:-(wczoraj mnie kusiło ale jak do jutra nie przyjdzie to robię test.Najdłuższy cykl miał 29 dni także poczekam do dziś.

reklama
nasze mamusie staraczki:-D

LOLCIA

KARIIN 25 marzec

FIOLETOWA 26 marzec

MILI84 30 marzec

KAROLINA 5 kwiecień

MOU 8 kwiecień

ENYA - 21 kwiecień

nasze ciężaróweczki od listopada 2011
biggrin.gif

AMNA - sierpień 2012

KAROLINA - sierpień 2012

EWA - sierpień 2012
,

PAJKAA - wrzesień 2012

ALEBUR - wrzesień 2012

ANA - wrzesień 2012

JUDITH - wrzesień 2012

MAGDUŚ1983 październik 2012

ROSEANN październik 2012

KASIIK październik 2012

NENETE listopad 2012

IZA listopad 2012

MAMA listopad 2012

Moniś31 listopad 2012

SIWA listopad 2012

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej

pajkaa persona to taki wynalazek antykoncepcyjny - masz 8 testów na miesiąc - pierwszy robi się 6 dc a kolejne siedem pod rząd zależy jak persona sobie zażyczy [u mnie na ogół ok 11 dc, ale ostatnio testowałam od 14 dc], ona pokazuje dni płodne i niepłodne i dwa dni owulacyjne, tylko żeby pokazała owu to trzeba się załapać w terminie testowania - ja do listopada miałam regularnie między 16 a 18 dniem, pierwsza ciąża była wynikiem persony - pokazała owu i raz wystarczyło ;-)
natomiast teraz jak mi się pogibało z hormonami to nie wiem, co i jak - w tym miesiącu miedzy 14 a 20 owu u mnie nie było
ostatnie kilka dni mieliśmy przerwę w staraniach, więc nie sądzę żeby w tym miesiącu coś z tego wyszło... w sumie będzie dobrze, bo nie wiem jak przeżyję 9 miesięcy z bolącym biodrem... wolałabym zrobić rtg i dostać od ortopedy coś konkretnego na to, bo jak czytałam voltarenu w ciąży używać nie można...

ech skraca nam się lista staraczek :-D to dobrze... ale nowe mogłyby dojść, żebym sama na liście nie została ;-)

Fiolecik ja cos czuje, ze grudzień będzie Wasz:) jeszcze Mou wypada testowanko w urodziny mojej siostry wiec to juz podwójny znak bo pierwszy to ten moj sen, ze bedzie miala termin na grudzień :d

Gizmowa, Kaso jak chcecie byc na liscie dajcie terminy @ na testowanko:)

Witam się po dłuższej przerwie :-)
Siwa ja kreseczkę widzę więc gratuluję ci kochana z całego serducha :tak: Dbaj o siebie :tak: A jak z pracą znalazłaś coś?
Aleksandra miło cię znowu widzieć :tak: Daj znać jak będziesz po zabiegu. Trzymaj się dzielnie :tak:
Pajkaa ale ten czas leci! Ty już 2gi trymestr zaczęłaś! Jak zdrówko?;-)
fioletowa sama nie zostaniesz bo ja na tej liście będę jeszcze długo... :-D
Apropo listy Pajeczko ja nie wiem kiedy mam mieć termin @ :szok: Zmieniłam lekarza i w 14dc nie było jajeczek żadnych mam iść w przyszłym tyg na rozeznanie i wtedy może coś więcej się dowiem więc przerzuć mnie na koniec listy :-p
Gratuluję wszystkim zaciążonym i życzę spokojnej ciąży :-)

Witam Sie testu porannego nie robilam ;p zrobie popoludniu jak D wroci z pracy

Lolcia ja nic nie znalazłam ale byc moze po znajomosci mnie na staż D szef przyjmnie a wcale pracowac nie bede musiala

Pajeczko ja wczoraj sprawdzałam termin to 23 listopada

na dobra sprawe to ja jeszcze w to nie wierze... i boje sie ze tamten test był wadliwy choc szyjke mam strasznie wysoko ale nie umiem ocenic czy otwarta czy zamknieta i jest miekka strasznie

Witam z ranka 

Siwa gratuluje :) 

fioletowa sama nie bedziesz heeh ja pewnie tez tam dlugo powisze :) 

A mi zostalo 12 dni do wyjazdu :D ciesze sie ze troche czasu spedze z moja psiapsiula :D i bede mogla wyskoczyc nad morze choc na chwilke :) co prawda zimna woda jeszcze bedzie ale chyba spakuje stroj kompielowy a co mi tam :D 

Dziendoberek :-)
Pajkaa - obyś wywołała wilka z lasu :-) może faktycznie ten grudzień... Chociaż nie będę zła na styczeń :-)
Tak czy siak nadchodzi czas kiedy to spłodziliśmy Natalkę :-) może to pora roku którą moja macica lubi najbardziej? :-)

No i nie martwcie się dziewczyny - ja jako ostatnia najstarsza niezaciążona tak szybko Was nie opuszczę. Zresztą nie zamierzam przechodzić na inny wątek :-)

Gizmowa - tu u nas jest najfajniej :)

mou ja od dłuższego czasu mam wrażenie że my razem będziemy czekać, zresztą kiedyś ci to już pisałam... ale mnie interesują jak najszybsze terminy :p

reklama
Do góry