reklama
R
RiSiA
Gość
nasze mamusie staraczki
LOLCIA
KARIIN 25 marzec
FIOLETOWA 26 marzec
MILI84 30 marzec
KAROLINA 5 kwiecień
MOU 8 kwiecień
ENYA - 21 kwiecień
nasze ciężaróweczki od listopada 2011
AMNA - sierpień 2012
KAROLINA - sierpień 2012
EWA - sierpień 2012,
PAJKAA - wrzesień 2012
ALEBUR - wrzesień 2012
ANA - wrzesień 2012
JUDITH - wrzesień 2012
MAGDUŚ1983 październik 2012
ROSEANN październik 2012
KASIIK październik 2012
NENETE listopad 2012
IZA listopad 2012
MAMA listopad 2012
Moniś31 listopad 2012
SIWA listopad 2012
LOLCIA
KARIIN 25 marzec
FIOLETOWA 26 marzec
MILI84 30 marzec
KAROLINA 5 kwiecień
MOU 8 kwiecień
ENYA - 21 kwiecień
nasze ciężaróweczki od listopada 2011
AMNA - sierpień 2012
KAROLINA - sierpień 2012
EWA - sierpień 2012,
PAJKAA - wrzesień 2012
ALEBUR - wrzesień 2012
ANA - wrzesień 2012
JUDITH - wrzesień 2012
MAGDUŚ1983 październik 2012
ROSEANN październik 2012
KASIIK październik 2012
NENETE listopad 2012
IZA listopad 2012
MAMA listopad 2012
Moniś31 listopad 2012
SIWA listopad 2012
Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej
pajkaa persona to taki wynalazek antykoncepcyjny - masz 8 testów na miesiąc - pierwszy robi się 6 dc a kolejne siedem pod rząd zależy jak persona sobie zażyczy [u mnie na ogół ok 11 dc, ale ostatnio testowałam od 14 dc], ona pokazuje dni płodne i niepłodne i dwa dni owulacyjne, tylko żeby pokazała owu to trzeba się załapać w terminie testowania - ja do listopada miałam regularnie między 16 a 18 dniem, pierwsza ciąża była wynikiem persony - pokazała owu i raz wystarczyło ;-)
natomiast teraz jak mi się pogibało z hormonami to nie wiem, co i jak - w tym miesiącu miedzy 14 a 20 owu u mnie nie było
ostatnie kilka dni mieliśmy przerwę w staraniach, więc nie sądzę żeby w tym miesiącu coś z tego wyszło... w sumie będzie dobrze, bo nie wiem jak przeżyję 9 miesięcy z bolącym biodrem... wolałabym zrobić rtg i dostać od ortopedy coś konkretnego na to, bo jak czytałam voltarenu w ciąży używać nie można...
ech skraca nam się lista staraczek to dobrze... ale nowe mogłyby dojść, żebym sama na liście nie została ;-)
pajkaa persona to taki wynalazek antykoncepcyjny - masz 8 testów na miesiąc - pierwszy robi się 6 dc a kolejne siedem pod rząd zależy jak persona sobie zażyczy [u mnie na ogół ok 11 dc, ale ostatnio testowałam od 14 dc], ona pokazuje dni płodne i niepłodne i dwa dni owulacyjne, tylko żeby pokazała owu to trzeba się załapać w terminie testowania - ja do listopada miałam regularnie między 16 a 18 dniem, pierwsza ciąża była wynikiem persony - pokazała owu i raz wystarczyło ;-)
natomiast teraz jak mi się pogibało z hormonami to nie wiem, co i jak - w tym miesiącu miedzy 14 a 20 owu u mnie nie było
ostatnie kilka dni mieliśmy przerwę w staraniach, więc nie sądzę żeby w tym miesiącu coś z tego wyszło... w sumie będzie dobrze, bo nie wiem jak przeżyję 9 miesięcy z bolącym biodrem... wolałabym zrobić rtg i dostać od ortopedy coś konkretnego na to, bo jak czytałam voltarenu w ciąży używać nie można...
ech skraca nam się lista staraczek to dobrze... ale nowe mogłyby dojść, żebym sama na liście nie została ;-)
R
RiSiA
Gość
Fiolecik ja cos czuje, ze grudzień będzie Wasz jeszcze Mou wypada testowanko w urodziny mojej siostry wiec to juz podwójny znak bo pierwszy to ten moj sen, ze bedzie miala termin na grudzień :d
Gizmowa, Kaso jak chcecie byc na liscie dajcie terminy @ na testowanko
Gizmowa, Kaso jak chcecie byc na liscie dajcie terminy @ na testowanko
Witam się po dłuższej przerwie :-)
Siwa ja kreseczkę widzę więc gratuluję ci kochana z całego serducha Dbaj o siebie A jak z pracą znalazłaś coś?
Aleksandra miło cię znowu widzieć Daj znać jak będziesz po zabiegu. Trzymaj się dzielnie
Pajkaa ale ten czas leci! Ty już 2gi trymestr zaczęłaś! Jak zdrówko?;-)
fioletowa sama nie zostaniesz bo ja na tej liście będę jeszcze długo...
Apropo listy Pajeczko ja nie wiem kiedy mam mieć termin @ Zmieniłam lekarza i w 14dc nie było jajeczek żadnych mam iść w przyszłym tyg na rozeznanie i wtedy może coś więcej się dowiem więc przerzuć mnie na koniec listy
Gratuluję wszystkim zaciążonym i życzę spokojnej ciąży :-)
Siwa ja kreseczkę widzę więc gratuluję ci kochana z całego serducha Dbaj o siebie A jak z pracą znalazłaś coś?
Aleksandra miło cię znowu widzieć Daj znać jak będziesz po zabiegu. Trzymaj się dzielnie
Pajkaa ale ten czas leci! Ty już 2gi trymestr zaczęłaś! Jak zdrówko?;-)
fioletowa sama nie zostaniesz bo ja na tej liście będę jeszcze długo...
Apropo listy Pajeczko ja nie wiem kiedy mam mieć termin @ Zmieniłam lekarza i w 14dc nie było jajeczek żadnych mam iść w przyszłym tyg na rozeznanie i wtedy może coś więcej się dowiem więc przerzuć mnie na koniec listy
Gratuluję wszystkim zaciążonym i życzę spokojnej ciąży :-)
Witam Sie testu porannego nie robilam ;p zrobie popoludniu jak D wroci z pracy
Lolcia ja nic nie znalazłam ale byc moze po znajomosci mnie na staż D szef przyjmnie a wcale pracowac nie bede musiala
Pajeczko ja wczoraj sprawdzałam termin to 23 listopada
na dobra sprawe to ja jeszcze w to nie wierze... i boje sie ze tamten test był wadliwy choc szyjke mam strasznie wysoko ale nie umiem ocenic czy otwarta czy zamknieta i jest miekka strasznie
Lolcia ja nic nie znalazłam ale byc moze po znajomosci mnie na staż D szef przyjmnie a wcale pracowac nie bede musiala
Pajeczko ja wczoraj sprawdzałam termin to 23 listopada
na dobra sprawe to ja jeszcze w to nie wierze... i boje sie ze tamten test był wadliwy choc szyjke mam strasznie wysoko ale nie umiem ocenic czy otwarta czy zamknieta i jest miekka strasznie
kariin
Fanka BB :)
Witam z ranka
Siwa gratuluje
fioletowa sama nie bedziesz heeh ja pewnie tez tam dlugo powisze
A mi zostalo 12 dni do wyjazdu ciesze sie ze troche czasu spedze z moja psiapsiula i bede mogla wyskoczyc nad morze choc na chwilke co prawda zimna woda jeszcze bedzie ale chyba spakuje stroj kompielowy a co mi tam
Siwa gratuluje
fioletowa sama nie bedziesz heeh ja pewnie tez tam dlugo powisze
A mi zostalo 12 dni do wyjazdu ciesze sie ze troche czasu spedze z moja psiapsiula i bede mogla wyskoczyc nad morze choc na chwilke co prawda zimna woda jeszcze bedzie ale chyba spakuje stroj kompielowy a co mi tam
Dziendoberek :-)
Pajkaa - obyś wywołała wilka z lasu :-) może faktycznie ten grudzień... Chociaż nie będę zła na styczeń :-)
Tak czy siak nadchodzi czas kiedy to spłodziliśmy Natalkę :-) może to pora roku którą moja macica lubi najbardziej? :-)
No i nie martwcie się dziewczyny - ja jako ostatnia najstarsza niezaciążona tak szybko Was nie opuszczę. Zresztą nie zamierzam przechodzić na inny wątek :-)
Gizmowa - tu u nas jest najfajniej
Pajkaa - obyś wywołała wilka z lasu :-) może faktycznie ten grudzień... Chociaż nie będę zła na styczeń :-)
Tak czy siak nadchodzi czas kiedy to spłodziliśmy Natalkę :-) może to pora roku którą moja macica lubi najbardziej? :-)
No i nie martwcie się dziewczyny - ja jako ostatnia najstarsza niezaciążona tak szybko Was nie opuszczę. Zresztą nie zamierzam przechodzić na inny wątek :-)
Gizmowa - tu u nas jest najfajniej
reklama