reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Ollena - przykrość mi robisz, że jak pisałam po co masz iść do gina tak wcześnie, to posłuchałaś jak któraś inna to samo napisała..... hlip hlip hlip ....
Dzięki AnaG.... :tak::tak::tak: ... no a szczególnie przed wakacjami powinna pójść... prawda... ???
Oj Ollena Ollena .... Ty nie wytrzymywałaś z testowaniem... a ja bym nie wytrzymała z lekarzem... ach... !!! :rofl2:

MOU bo ja nie pojde od razu do gina tylko wstrzymam sie. Jeszcze z 2 tyg bym sie wstrzymala gdyby nie wyjazd. takze nie bierz tego do siebie, Ty mi przypomnialas o witaminach wiec ide wczesniej zeby mi przepisal:-) love u too poza tym :* ;-)

a ja sobie pospałam :tak:
a teraz Lila już w łóżeczku i babcia czyta :happy:

deszcz deszcz deszcz :-(

zmęczona jestem ....chyba dopiero odczuwam emocje zajęciowe....

no to już dobranoc...jutro mam labę to poleżę dłużej

Dobry wieczór...dzisiejszy dzien to jakaś masakra:-(, cały dzień męczyły mnie nudności, koszmarne, po prostu koszmarne, w poprzedniej ciąży tak nie miałam. Dopiero wieczorem odpuściło.

Kolorowych snów wszystkim:-)

No to dobranoc. Czas może nie iść spać, ale cosik sobie pooglądamy i dopiero pójdziemy spać :) ... albo i nie spać... he he ;-)
No to się teraz ponakręcam na tempkę jutrzejszą... :-D:-D:-D
No to PA PA
Ollena - spokojnej nocy ... już widzę jak się uśmiechasz przed zaśnięciem i widzisz teścior z drugą kreseczką.... ;-):-D:tak:

dobrze że ja ten ostatni tydzień przed @ będę w Pl to nie będę się doszukiwać bez sensu jak ostatnio:-D
no ale po takiej ilości serduszek to musi się udać:-D wyczerpują nas te starania hahahah

reklama
no tak starania mogga byc meczace;p ale jakie przyjemne jednoczesnie')
zrobilam wczoraj kolejny test po poludniu i wyszly 2 kreski ale obie bardzo slabe wiec pewnbie faktycznie ten poranny mnie oszukal
Mou a te testy clear blue to jakies sa lepsze od zwyklych?? i moge je kupic na allegro polskim czy u ciebie tylko takie sa? no i ktorego dnia moge zaczac testowac?? wiem ze najlepiej czekac do terminu miesiaczki ale jak testy dostane wczesniej to nie wiem czy wytrzymam;P dzisiaj zamowie to zanim dojda to pewnie bedzie wtrorek czyli 23dc (cykle 28d) ehhh tak bym chciala zeby to nbylo juz ale jednoczesnie wydaje mi sie ze nie a jak nie to chyba sie zdoluje jakos tak czarne mysli mnie nachodza ze to juz sie nigdy nie stanie;/ taki dobry humor z samego rana;/

Do góry