reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Ollena - przykrość mi robisz, że jak pisałam po co masz iść do gina tak wcześnie, to posłuchałaś jak któraś inna to samo napisała..... hlip hlip hlip ....
Dzięki AnaG.... :tak::tak::tak: ... no a szczególnie przed wakacjami powinna pójść... prawda... ???
Oj Ollena Ollena .... Ty nie wytrzymywałaś z testowaniem... a ja bym nie wytrzymała z lekarzem... ach... !!! :rofl2:

MOU bo ja nie pojde od razu do gina tylko wstrzymam sie. Jeszcze z 2 tyg bym sie wstrzymala gdyby nie wyjazd. takze nie bierz tego do siebie, Ty mi przypomnialas o witaminach wiec ide wczesniej zeby mi przepisal:-) love u too poza tym :* ;-)

a ja sobie pospałam :tak:
a teraz Lila już w łóżeczku i babcia czyta :happy:

deszcz deszcz deszcz :-(

zmęczona jestem ....chyba dopiero odczuwam emocje zajęciowe....

no to już dobranoc...jutro mam labę to poleżę dłużej

Dobry wieczór...dzisiejszy dzien to jakaś masakra:-(, cały dzień męczyły mnie nudności, koszmarne, po prostu koszmarne, w poprzedniej ciąży tak nie miałam. Dopiero wieczorem odpuściło.

Kolorowych snów wszystkim:-)

No to dobranoc. Czas może nie iść spać, ale cosik sobie pooglądamy i dopiero pójdziemy spać :) ... albo i nie spać... he he ;-)
No to się teraz ponakręcam na tempkę jutrzejszą... :-D:-D:-D
No to PA PA
Ollena - spokojnej nocy ... już widzę jak się uśmiechasz przed zaśnięciem i widzisz teścior z drugą kreseczką.... ;-):-D:tak:

dobrze że ja ten ostatni tydzień przed @ będę w Pl to nie będę się doszukiwać bez sensu jak ostatnio:-D
no ale po takiej ilości serduszek to musi się udać:-D wyczerpują nas te starania hahahah

reklama
no tak starania mogga byc meczace;p ale jakie przyjemne jednoczesnie')
zrobilam wczoraj kolejny test po poludniu i wyszly 2 kreski ale obie bardzo slabe wiec pewnbie faktycznie ten poranny mnie oszukal
Mou a te testy clear blue to jakies sa lepsze od zwyklych?? i moge je kupic na allegro polskim czy u ciebie tylko takie sa? no i ktorego dnia moge zaczac testowac?? wiem ze najlepiej czekac do terminu miesiaczki ale jak testy dostane wczesniej to nie wiem czy wytrzymam;P dzisiaj zamowie to zanim dojda to pewnie bedzie wtrorek czyli 23dc (cykle 28d) ehhh tak bym chciala zeby to nbylo juz ale jednoczesnie wydaje mi sie ze nie a jak nie to chyba sie zdoluje jakos tak czarne mysli mnie nachodza ze to juz sie nigdy nie stanie;/ taki dobry humor z samego rana;/

Do góry