Karollaaa
Zaangażowana w BB
w Norwegii też to prowadzenie ciąży nie wygląda różowo. Poród i opiekę w trakcie wszyscy chwalą ale prowadzenie ciąży średnio. Chociaż może te ich metody nie są złe. Pewnie wiedzą co robią.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Baby bierzcie te fluidy wraz z mdlosciami i zgaga. Proszeeeeeeeeeee, bo znow sie zaczyna... Ollena najlepiej Ty je sobie zabierz:-) A potem zaraz podaj dalej:-)
Melisa spi a ja mialam sprzatac, ale znow ogarnia mnie len... rady nie ma bo jutro wizyta moich VIPow :-)
Wiecie co, wlosy mi wypadaja garsciami:-( Pewnie przez ta diete, ktora mialam przed ciaza i jeszcze teraz dodatkowe obciazenie organizmu w postaci malenstwa. Poprosze gina o witaminy, moze cos pomoga. W poprzedniej ciazy wlosy w ogole mi nie wypadaly i rosly bardzo szybko, no ale bylam "niezle odzywiona" .
przyzwyczajenie-tak samo jak to ze więcej siedze tu i na lipcówkach 2009 niz na moim marcowym haha ;]ale tam sie powoli zagaszczam ;]karola faktycznie, dzieci mamy w tym samym wieku
my z kasiurkiem jestesmy na lipcówkach, chociaż jej synek jest z maja, a mój z sierpnia... ale terminy miałyśmy na lipiec i tak zostało :-)