reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
ufff jestem!
wreszcie chwila odpoczynku
Szymek wykąpany usypia, męża nie ma - spokój i cisza w domu!
MamuniaK - super Ci i w jednych i w drugich włoskach, a Kubuś prześliczny! taki aniołeczek
MOU - z Ciebie też niezła laska ;] niuńka też - i gratuluję, że udało się w końcu suwaczek wstawić jupiiii
MamuniaK - nie pamiętam już, czy byłaś tu z nami, jak wstawiałam swoje zdjęcia, ale ja wyglądam tak:
a Szymek tak:
wreszcie chwila odpoczynku
Szymek wykąpany usypia, męża nie ma - spokój i cisza w domu!
MamuniaK - super Ci i w jednych i w drugich włoskach, a Kubuś prześliczny! taki aniołeczek
MOU - z Ciebie też niezła laska ;] niuńka też - i gratuluję, że udało się w końcu suwaczek wstawić jupiiii
MamuniaK - nie pamiętam już, czy byłaś tu z nami, jak wstawiałam swoje zdjęcia, ale ja wyglądam tak:
a Szymek tak:
Witam się serdecznie, jeste, tu nowa
Mam juz jedno dziecko ale staramy sie o drugie.
Z pierwszym poszło w miarę szybko, prowadziłam trochę obserwacji NPR (temp. i śluz bo bardzo chciałam synka, wiec chciałam wbić się w owulację )
Teraz staramy się o córke więc też mierzę temp. i prowadzę wykres, bo to wcale nie takie trudne a z synciem się udało.
Tak czy inaczej będę tu z Wami jeśli mnie przyjmiecie
Mam juz jedno dziecko ale staramy sie o drugie.
Z pierwszym poszło w miarę szybko, prowadziłam trochę obserwacji NPR (temp. i śluz bo bardzo chciałam synka, wiec chciałam wbić się w owulację )
Teraz staramy się o córke więc też mierzę temp. i prowadzę wykres, bo to wcale nie takie trudne a z synciem się udało.
Tak czy inaczej będę tu z Wami jeśli mnie przyjmiecie
klaudusiaNK
Fanka BB :)
Ech zdążyłam Was doczytać i mały wstaje....
Witam nowe staraczki.
Igasia tobie za chwilę 30 strzeli!!!
Mousefish od wczoraj zastanawiam się jak Twoja malutka wlazła do tej pralki :-) Boskie zdjęcia!!! Czekam cały czas na zdjęcia tych tapet w rzeczywistości bo na takie choruje...
Mamunia masz super synka i Ty też super wyglądasz!!!
Nikola już pisałam o Twoim ogrodzie ale napiszę jeszcze raz: jest bossssski!!!!
Ollena w końcu suwaczek się pojawił :-)
A co do cen... hmmmm... mogłoby być taniej albo mogliby dać podwyżkę :-)
Rysica super masz fryzurkę
Witam nowe staraczki.
Igasia tobie za chwilę 30 strzeli!!!
Mousefish od wczoraj zastanawiam się jak Twoja malutka wlazła do tej pralki :-) Boskie zdjęcia!!! Czekam cały czas na zdjęcia tych tapet w rzeczywistości bo na takie choruje...
Mamunia masz super synka i Ty też super wyglądasz!!!
Nikola już pisałam o Twoim ogrodzie ale napiszę jeszcze raz: jest bossssski!!!!
Ollena w końcu suwaczek się pojawił :-)
A co do cen... hmmmm... mogłoby być taniej albo mogliby dać podwyżkę :-)
Rysica super masz fryzurkę
Kasik - Skąd Ty żeś takie oczy wytrzasnęła tej swojej córci ???!!!
Rysica - to nie ja od suwaczka he he
MK - to też dobre było ... mama jest potrójna, a nie piękna... ale humorek mi przez to poprawiłaś... i bym może męża zgwałciła po takim pościku - gdyby nie spał oczywiście !!! A on jak uśnie - to mogę nawet na nim skakać - tylko wzdechnie, i chrapie dalej... wrrrrrr... dobrze że jeszcze do owulacji kilka ładnych dni ...
Rysica - to nie ja od suwaczka he he
MK - to też dobre było ... mama jest potrójna, a nie piękna... ale humorek mi przez to poprawiłaś... i bym może męża zgwałciła po takim pościku - gdyby nie spał oczywiście !!! A on jak uśnie - to mogę nawet na nim skakać - tylko wzdechnie, i chrapie dalej... wrrrrrr... dobrze że jeszcze do owulacji kilka ładnych dni ...
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
MOU - nie mam pojęcia, czemu mi się pomyliło, przecież to Ollena suwaczek wstawiała...
nieprzytomna jestem, a jeszcze muszę jedno pranie powiesić i łą stertę uprasować ehhhh
lecę do tego prania i prasowania...
nieprzytomna jestem, a jeszcze muszę jedno pranie powiesić i łą stertę uprasować ehhhh
lecę do tego prania i prasowania...
klaudusiaNK
Fanka BB :)
Kasik Twoja mała ma super oczy!!! Takie duuuuzie!!!!!!!!!Przepiękne są!!!!
reklama