reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

dziewczyny ale z was laski ;] pozazdroscic ja swojego nie wkleje bo nie chce wielorybowymi rozmiarami was straszyc ;]

powiedzcie mi jakie salatki robicie na urodziny zawsze? bo ja chce zorbic 3 a mam pomysl na jedna czyli kebabowa;] aaaa robila ktoras salatke z makaronu z zupy chinskiej ?

a i witamnowa starczke - przepraszma nie zpaoamietalam nicka- ale to przez roztargnienie i dola

reklama
Kasiurek ja Ci polecam z sałatek sałatke warstwowa z ananasem.Jest przepyszna i lekka.Moge Ci podac przepis jak chcesz,tez ja bede teraz robic na impreze urodzinowa Mai.Mam tez przepis na salatke z kurczakiem.

Ollena pogoda i klimat bardzo nam odpowiadają, szczególnie mojemu astmatykowi... Dopiero tutaj nie bierze sterydów codziennie... W pl zawsze choruje:wściekła/y: Wszyscy myślą, że tu ziąb panuje niesamowity ale to nie prawda. Owszem Norwedzy są zahartowanie dlatego w kwietniu kąpali się w morzu ale jest na prawdę ciepło. Nie ma takiego długiego przeskoku między zimą-wiosną-latem. Jak ostatnio wylatywałam to pl na początku kwietnia to było jeszcze trochę śniegu a jak wróciłam po 2 tygodniach ludzie kąpali się w morzu... W zimę było bardzo dużo śniegu ale mrozy wcale nie jakieś straszne...

Rysica Szymek jest do Ciebie podobny:tak: Chociaż męża nie widziłam, może do niego też podobny:-D
Bardzo ładny wesoły chłopczyk:-)

Anna witaj! Powodzenia!

Kasik oczy małej są meeeeeeega booooooskie!
A z Ciebie laska!!! Nie dziwota, że córka ma tak słodką buzie że nic tylko całować i przytulać:-)

Ollena ja wrzucam fotki tu: TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting No i dajesz nam tylko link drugi od góry z tego co pamiętam, robię to automatyczne. Pochwal się koniecznie!

Kasiurek nie opowiadaj głupot tylko wstawiaj foto!
Sałatki robię właśnie gyros, z zupki chińskiej też robiłam. Czasem na szybko tylko z kukurydzy i sera, grecką, z ananasem też robiłam. Albo z brokuła, z grilowanym kurczakiem i milion innych... Uwielbiam sałatki!

Mamunia to masz blisko do Polski.
Dziewczyny kiedy testujecie???? Patrzę na wykresik Kasiurka to jest w połowie...

No tragedii nie ma, mąż jechał najkrócej samochodem 20h, najdłużej 23 :-) Ja z synem tylko samoloty...

U mnie jeszcze owu nie było ale nie wiem, czy w tym miesiącu już próbować...

reklama
Ja chyba zatestuje 31maja,bedzie wtedy 31dc.Ale tez niwiem czy owulacja wystapila juz,wogule moj wykres taki skaczacy...

Do góry