reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

dziewczyny ale z was laski ;] pozazdroscic ja swojego nie wkleje bo nie chce wielorybowymi rozmiarami was straszyc ;]

powiedzcie mi jakie salatki robicie na urodziny zawsze? bo ja chce zorbic 3 a mam pomysl na jedna czyli kebabowa;] aaaa robila ktoras salatke z makaronu z zupy chinskiej ?

a i witamnowa starczke - przepraszma nie zpaoamietalam nicka- ale to przez roztargnienie i dola

reklama
Kasiurek ja Ci polecam z sałatek sałatke warstwowa z ananasem.Jest przepyszna i lekka.Moge Ci podac przepis jak chcesz,tez ja bede teraz robic na impreze urodzinowa Mai.Mam tez przepis na salatke z kurczakiem.

Ollena pogoda i klimat bardzo nam odpowiadają, szczególnie mojemu astmatykowi... Dopiero tutaj nie bierze sterydów codziennie... W pl zawsze choruje:wściekła/y: Wszyscy myślą, że tu ziąb panuje niesamowity ale to nie prawda. Owszem Norwedzy są zahartowanie dlatego w kwietniu kąpali się w morzu ale jest na prawdę ciepło. Nie ma takiego długiego przeskoku między zimą-wiosną-latem. Jak ostatnio wylatywałam to pl na początku kwietnia to było jeszcze trochę śniegu a jak wróciłam po 2 tygodniach ludzie kąpali się w morzu... W zimę było bardzo dużo śniegu ale mrozy wcale nie jakieś straszne...

Rysica Szymek jest do Ciebie podobny:tak: Chociaż męża nie widziłam, może do niego też podobny:-D
Bardzo ładny wesoły chłopczyk:-)

Anna witaj! Powodzenia!

Kasik oczy małej są meeeeeeega booooooskie!
A z Ciebie laska!!! Nie dziwota, że córka ma tak słodką buzie że nic tylko całować i przytulać:-)

Ollena ja wrzucam fotki tu: TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting No i dajesz nam tylko link drugi od góry z tego co pamiętam, robię to automatyczne. Pochwal się koniecznie!

Kasiurek nie opowiadaj głupot tylko wstawiaj foto!
Sałatki robię właśnie gyros, z zupki chińskiej też robiłam. Czasem na szybko tylko z kukurydzy i sera, grecką, z ananasem też robiłam. Albo z brokuła, z grilowanym kurczakiem i milion innych... Uwielbiam sałatki!

Mamunia to masz blisko do Polski.
Dziewczyny kiedy testujecie???? Patrzę na wykresik Kasiurka to jest w połowie...

No tragedii nie ma, mąż jechał najkrócej samochodem 20h, najdłużej 23 :-) Ja z synem tylko samoloty...

U mnie jeszcze owu nie było ale nie wiem, czy w tym miesiącu już próbować...

reklama
Ja chyba zatestuje 31maja,bedzie wtedy 31dc.Ale tez niwiem czy owulacja wystapila juz,wogule moj wykres taki skaczacy...

Do góry