reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
ufff jestem!
wreszcie chwila odpoczynku ;)
Szymek wykąpany usypia, męża nie ma - spokój i cisza w domu!
MamuniaK - super Ci i w jednych i w drugich włoskach, a Kubuś prześliczny! taki aniołeczek :)
MOU - z Ciebie też niezła laska ;] niuńka też - i gratuluję, że udało się w końcu suwaczek wstawić :D jupiiii
MamuniaK - nie pamiętam już, czy byłaś tu z nami, jak wstawiałam swoje zdjęcia, ale ja wyglądam tak:
DSC05949.JPG
a Szymek tak:
DSC05327i.jpg DSC05324i.jpg DSC05144.jpg DSC05213.JPG
;)

Witam się serdecznie, jeste, tu nowa :)
Mam juz jedno dziecko ale staramy sie o drugie.
Z pierwszym poszło w miarę szybko, prowadziłam trochę obserwacji NPR (temp. i śluz bo bardzo chciałam synka, wiec chciałam wbić się w owulację :D )

Teraz staramy się o córke więc też mierzę temp. i prowadzę wykres, bo to wcale nie takie trudne a z synciem się udało.

Tak czy inaczej będę tu z Wami jeśli mnie przyjmiecie :)

Ech zdążyłam Was doczytać i mały wstaje....
Witam nowe staraczki.
Igasia tobie za chwilę 30 strzeli!!!:szok:
Mousefish od wczoraj zastanawiam się jak Twoja malutka wlazła do tej pralki :-) Boskie zdjęcia!!! Czekam cały czas na zdjęcia tych tapet w rzeczywistości bo na takie choruje...
Mamunia masz super synka i Ty też super wyglądasz!!!:tak:
Nikola już pisałam o Twoim ogrodzie ale napiszę jeszcze raz: jest bossssski!!!!
Ollena w końcu suwaczek się pojawił :-)
A co do cen... hmmmm... mogłoby być taniej albo mogliby dać podwyżkę :-)
Rysica super masz fryzurkę :tak:

Hejka:)
MouMega zdjecia,moja Majka tez wchodzi w ''kazda szpare'' ale na pomysl zeby schowac sie w pralce jeszcze nie wpadla:)
No i witam nowe starajace sie:)
Sorry ze reszty nie doczytalam,nadrobie pozniej:)

A to my,ja i Majka:)

Ostatnia edycja:
Kasik - Skąd Ty żeś takie oczy wytrzasnęła tej swojej córci ???!!!

Rysica - to nie ja od suwaczka he he

MK - to też dobre było ... :-D mama jest potrójna, a nie piękna... ale humorek mi przez to poprawiłaś... i bym może męża zgwałciła po takim pościku - gdyby nie spał oczywiście !!! A on jak uśnie - to mogę nawet na nim skakać - tylko wzdechnie, i chrapie dalej... wrrrrrr... dobrze że jeszcze do owulacji kilka ładnych dni ... :cool:

mou kolor oczu ma po tacie,;-) ale najpierw miala ciemno nioebieskie,teraz jej tak zjasnialy,to samo wloski,jak sie urodzila miala czarne a teraz takie sa jasniutkie.

MOU - nie mam pojęcia, czemu mi się pomyliło, przecież to Ollena suwaczek wstawiała...
nieprzytomna jestem, a jeszcze muszę jedno pranie powiesić i łą stertę uprasować ehhhh
lecę do tego prania i prasowania...

reklama
Dziewczyny dzieciaczki macie szliczne a Wy tez takie fajne kobitki i ladne:-)
Jak fotki wstawic? tez bym sie pochwalila;)

Do góry