reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Yo,yo,yo!!!!!!!!!!
Witam Was babeczki,po paru dobrych tygodniach!!!!
Bylam w Polsce i bylo swietnie,
spedzilam przecudowny czas z rodzina.
Bylam na USG,dzidzius jest bardzo duzy,zakryl buzke raczka,wiec nie
mam pojecia jak moze wygladac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ogolnie czuje sie juz lepiej,poza strasznym bolem plecow,takim,ze nie jestem w stanie nic robic,co mnie strasznie frustruje:blink::blink::blink:
Jutro ide na fizjoterapie.
Co u Was??prosze o jakis szybki skrot,bo nie mam szans Was nadrobic Perelki:tak::tak::tak::tak::tak:
Plecy mnie tak bola ,ze prawie nie dochodze do kompa,wiec postaram sie choc na pare minut wchodzic na bb.Prosze o zrozumienie....

A tu kilka naszych fotek
6rspl4.jpg

zilfsx.jpg

296ojds.jpg

Tak się jakiś czas farbowałam
2ntzt1.jpg

117yddk.jpg

nyl3b.jpg

Nasza okolica
303d00h.jpg

To tak na szybciutko...

MamuniaK - zdjęcia rewelacja !!! A to w wannie z tą świetną fryzurką - obłęd !!!
A okolica - to moja wymarzona.... wrrrrr
dużo komarów macie ? :-)
A te zielone pudełka w tle - mam identyczne :) na zabawki :)
Co do fryzurek i koloru, to i w jednej i drugiej Ci bardzo dobrze. Chociaż ja preferuję ciemniejsze odcienie - co nie znaczy że kilka lat temu moje włosy nie były białe jak śnieg :) i wyglądałam bosko !!!

Mamunia sliczny dzidzius w bodziakach ;-)
Wiolka no ja w Irlandii mieszkam i na ceny nie narzekam, na wszystko starcza az nadto i to przy jednej wyplacie;)
Aa co do suwaczka to oczywiscie wcisnelam ZAPISZ i nic:(

Ollena mnie się udało zrobić suwaczek to i Tobie się uda :)

Mou mam 100m do morza i JESZCZE komarów nie widziałam tu... Oby tak dalej:-p

Co do kolorku waham się ciągle... Może tylko na lato zostawie jasne? No nie wiem...

Dziękuję oczywiście za komplementy. No i czekam na Wasze zdjęcia, lubię wiedzieć z kim rozmawiam:-)

He he - MamuniaK - ja już wstawiałam swoje fotki, wczoraj nawet fotki niuni mojej jak się "prała" :) ale wstawię jeszcze raz mnie :)Zdjęcie0630.jpg i moją niunię po dżemie :) :) :) Zdjęcie0508.jpg a poza tym, ja myślałam, że to takie piękne jezioro - nie morze...

Igasia
- mi się marzy takie USG 3D... żeby to się nie przestraszyć po kolejnym porodzie (o ile fasolka zafasolkuje :) ) jak to coś wygląda - :-D:-D:-D bo widząc mojego wychudzonego "szczurka" jak się urodziła - to ... była brzydka jak nietoper !!!!!!! ( ja jestem obiektywną matką - jak by mnie któraś chciała zbesztać - ... he he ale tak naprawdę dla mnie ta zmarszczona śliweczka była najpiękniejsza !!! )

reklama
Oj tak... Moje dziecko z przedgłowiem po niedotlenieniu i wszystkich innych problemach do ładnego nie należało... A i tak widziałam je dopiero po 2 godzinach w inkubatorze...

Niunie widziałam wypraną a tu widzę znów do prania jest:-D Śliczna jest, po pięknej mamie:-)
A co do widoków to wszyscy myślą, że to jezioro no ale Norwegia ma inne wybrzeże niż polskie... Tu są same fiordy i fiordziki... Nasze to raczej fiordziki ale i tak jest pięknie :-)

Do góry