MOU wiec ceny w UK sa podobne jak u nas:-) Tez twierdze, ze o wiele bardziej oplaca sie tu zyc. Mimo, ze paliwo tez tu drozeje to jakos nie odczuwa sie tego tankowania...sa ta nadal grosze w porownaniu do zarobkow. Za Cole czy Fante tez place jakies 8zl, czasami mniej, czasami wiecej. No i jak moge przelknac light/diet? ja teraz nie moge przelknac tej zwyklej z cukrem...jest dla mnie zwyczajnie sztuczna i ten cukier osadza sie na jezyku...tzn takie wrazenie mam ale ja slodze herbate i inne slodzikiem, wiec przyzwyczajona jestem. Odkad w USA mieszkalam to pije wszystko diet wiec to kwestia przyzwyczajenia. Gdybym pila tyle zwyklych napojow co pije tych diet to nie wazylabym 53kg tylko 65:/ Mou jak pogoda u Was?
U nas ciagle beznadziejna...a juz bylo tak ladnie. Od 3 tyg wieje, chwilami pada i chlodno, mam dosc. A mama mi wlasnie powiedziala, ze u nas w miescie 30stopni w cieniu....brak slow.
A ja ciagle motam sie z suwaczkiem i poddaje sie. Nie wiem gdzie go wstawic...
U nas ciagle beznadziejna...a juz bylo tak ladnie. Od 3 tyg wieje, chwilami pada i chlodno, mam dosc. A mama mi wlasnie powiedziala, ze u nas w miescie 30stopni w cieniu....brak slow.
A ja ciagle motam sie z suwaczkiem i poddaje sie. Nie wiem gdzie go wstawic...
Ostatnia edycja: