klaudusiaNK
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A my dziś mamy przedszkole ale szybkim krokiem ide do niego z wózkiem 45 min, na rowerze około 10-15 no i dziś sobe odpuszczę bo z dwójką nie dojdę tam w życiu... Zresztą przedszkole dziś tylko 2 godziny bo potem jest basen a tego to już sobie w ogóle nie wyobrażam z Kubkiem i Mią...
Kasiurek będę na śląsku od 5 do 13 czerwca
Izulq ale co stwierdzili w szpitalu?
Czy Wasze ponad 2-latki budza sie w nocy? ja wymiekam juz... nerwy mi puszczaja. Najpierw budzi sie ok 22-23 i ryczy, zaraz usypia. Pozniej w nocy juz budzi sie, klade go, wychodze, drze sie znowu, 5 razy czasami wracam....szlag mnie trafia, gorzej jak z noworodkiem!
Izul mój syn jest pod opieką neurologa, psychologa, okulisty, rehabilitanta już tylko kontrole no i oczywiście urolog. Ale to długa hiestoria... Część jest opisana na wcześniakach
Mój w nocy lub nad ranem do mnie do łóżka przyłazi...